Чохол для Xiaomi Poco C55

Чохол для Xiaomi Poco C55 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Смартфон Xiaomi Poco C55 — вибір активних користувачів, отже є необхідність в його захисті від бруду, пилу, сонця, механічних пошкоджень. У нашому інтернет-магазині власники Сяомі С55 зможуть підібрати для себе оптимальний варіант, поєднуючи красивий дизайн, гарний захист і приємну ціну.

Важливо: про матеріали для чохлів

Основне функціональне призначення чохлів — це захист. Щоб аксесуар справлявся з цими завданнями на 100%, виробники ретельно підбирають матеріали для їх виробництва. Основні вимоги до них — стійкість до зносу, практичність, здатність довго зберігати форму і насиченість кольору.

Натуральна шкіра — стійка до зносу, м'яка і естетично приваблива. Чохли з такого матеріалу стійкі до деформації, вологості, вигоряння. Шкіряні чохли для Xiaomi Poco C55 прості в догляді: досить протирати їх м'якою тканиною або серветкою. Якісний чохол з натуральної шкіри може служити багато років, не змінюючи форму і кольору.

Штучна шкіра поступається натуральній за своєю практичністю, але перемагає за ціною. При правильному догляді такий чохол може радувати декілька років.

Силікон — один з найбільш популярних матеріалів для виготовлення бамперів, в тому числі і протиударних. Силіконові чохли Сяомі Поко С55 легко надягаються, ідеально повторюючи форму корпусу, досить естетичні і приємні на дотик.

Поліуретан — дешевий, але міцний матеріал. Такими ж якостями володіють і поліуретанові чохли: вони стійкі до зносу, практичні, відмінно пом'якшують удари, захищають від мікроцарапин і вологи. Аксесуари з поліуретану дешеві, що дає можливість часто їх змінювати, представлені в різних дизайнах і кольорах.

Чохли-книжки для Xiaomi Poco C55

Чохли-книжки вже багато років залишаються фаворитами серед аксесуарів. Вони поєднують практичність і універсальність:

  • захищають пристрій з усіх сторін, немає потреби додатково купувати скло;
  • ззовні і всередині більшості моделей обладнані непомітними, але вмісткими відділеннями для зберігання візиток, кредитних карток і грошей;
  • підставка, в яку книжка дуже легко трансформується, утримує телефон у вертикальному положенні, роблячи зручним перегляд відео;
  • більшість книжок обладнані віконцем для перегляду інформації на дисплеї — часу, повідомлень, вхідних дзвінків;
  • під час розмови немає необхідності тримати чохол відкритим.
  • Чохол забезпечує максимальний рівень захисту гаджета.

Чохол-бампер для Xiaomi Poco C55

Бампер-накладка призначений для часткового захисту пристрою: він закриває задню і бічні сторони. Головним чином їх виробляють з силікону або поліуретану, які відмінно утримують форму, щільно прилягають до корпусу, захищають від пилу і вологи, при падінні пом'якшують удар. Купуючи чохол-бампер для Xiaomi, подбайте про захист для екрана. На сайті є асортимент якісних захисних скла та плівок.

Чохли з підвищеною ступенем захисту

Для користувачів, які займаються спортом або працюють в екстремальних умовах просто необхідні протиударні або водонепроникні чохли. Особливості броньованих чохлів:

  • поліуретанова рамка обладнана амортизуючими вставками з комірчастою структурою, ячейки якої заповнені повітрям або силіконом;
  • жорстка рамка виробу виготовлена з протиударного пластику, алюмінію або металу;
  • деякі моделі забезпечують захист від води відповідно до стандартів IP67 або IP68.

Єдиний мінус таких аксесуарів — це вага: щоб відповідати підвищеним показникам захисту, їх стінки в 2-3 рази товщі звичайних аксесуарів.

Переваги покупок на нашому сайті

Наш магазин пропонує великий вибір моделей чохлів на Xiaomi Numeral Series в роздріб та оптом. Переваги покупок на нашому сайті: - оригінальні моделі;
- широкий асортимент моделей і велика колірна гамма;
- доступні ціни;
- консультації менеджерів щодо вибору та обслуговування аксесуарів;
- швидка доставка зручними службами по всій Україні.

Ми пропонуємо найкращі умови придбання чохлів від провідних виробників.

Ми пропонуємо вам придбати Чохол для Xiaomi Poco C55 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за найкращою ціною від до грн. маркетплейсе чохлів та аксесуарів для смартфонів E-Star з доставкою по всіх містах України. Наші співробітники порекомендують Вам вибрати найкращі кейси, аксесуари, чохли для смартфона, напишіть нам на електронну пошту або зателефонуйте або зателефонуйте мобільний номер (063) 39-70-259 Ще, Ви можете купити аксесуари, чохли, , від якісних брендів - тільки в нас. Інтернет магазин Е-Стар зробить доставку Чохол для Xiaomi Poco C55 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам у міста: Кривий Ріг, Львів, Київ та у будь-який куточок України. Вибирайте та купуйте захист для смартфона в авторитетних виробників та створюйте свій особливий імідж. Замовити Чохол для Xiaomi Poco C55 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Підібрати Чохол для Xiaomi Poco C55 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в у магазині нашого бренду E-Star.ua детальніше на сайті.