Чохол для Samsung Galaxy S24 Plus

Оберіть колір:

Чохол на Samsung Galaxy S24 Plus

Немає нічого складного в тому, щоб купити чохол Samsung S24 Plus на нашому сайті. У нас в асортименті різноманітні моделі для кожного смаку. Щоб дізнатися ціну та купити бампер накладку Samsung S24 Plus за найвигіднішою ціною, перегляньте в каталозі сайту e-star.ua наші нові пропозиції.

Наші покупці завжди приємно вражені невисокими цінами на чохли Samsung Galaxy S24 Plus, а також швидкістю обслуговування та доставки поштою по Києву та в інші населені пункти України. Ласкаво просимо!

Індивідуальність та стиль з чохлами для Samsung Galaxy S24 Plus

Наші чохли для Самсунг Галаксі С24 Плюс, крім безпеки пристрою, також надають йому унікального стилю. Широкий вибір дизайнів і текстур дозволяє підібрати чохол Самсунг С24 Плюс, що відображає ваш індивідуальний смак. Цей аксесуар стане невід'ємною частиною вашого образу.

Навіть найдешевші чохли Самсунг С24 Плюс з нашого асортименту є оригінальними виробами, що надходять безпосередньо від перевірених виробників. Ви можете бути впевненими в якості, замовляючи у нас чохол Samsung Galaxy S24 Plus, бампер, захисне скло або інший аксесуар.

Переваги використання чохлів Самсунг Галаксі С24 Плюс

Будь-який аксесуар Самсунг С24 Плюс, навіть найпривабливіший за ціною чохол у нашому інтернет-магазині, має цілу низку значних користувальницьких переваг:

  • Це добротна протекція від механічних пошкоджень. Чохли самсунг С24 Плюс у нашому асортименті розроблені з упором на міцність та довговічність.
  • Високоякісні матеріали та інноваційні технології гарантують повноцінну охорону вашого смартфона від випадкових пошкоджень. Особливо це стосується чохлів - книжок Самсунг С24 Плюс, які захищають пристрій з усіх боків.
  • Гарантія безперешкодного доступу до функцій. Наші чохли Samsung Galaxy S24 Plus не заважають доступу до роз'ємів, кнопок та функцій, забезпечуючи пристрою Самсунг Галаксі С24 Плюс максимально можливу функціональність.
  • Протиковзка поверхня. Унікальні текстури чохлів Samsung Galaxy S24 Plus забезпечують надійне зчеплення з поверхнею, запобігаючи випадковим падінням.

Це далеко не всі переваги, якими силіконові, пластикові, шкіряні та інші оригінальні чохли Samsung Galaxy S24 Plus наділяють ваш пристрій.

Якісні матеріали, що застосовуються в обкладинках для Samsung Galaxy S24 Plus

Наші чохли Самсунг С24 Плюс виготовляються з якісних сучасних матеріалів, що забезпечують ефективне та довговічне використання Samsung Galaxy S24 Plus. Основні з них:

  • Силікон. Доступні силіконові накладки на Самсунг Галаксі С24 Плюс забезпечують хороший захист від ударів і комфорт у використанні. Цей гіпоалергенний матеріал щільно прилягає до вашого пристрою, запобігаючи його пошкодженню та захищаючи корпус Самсунг Галаксі С24 Плюс від подряпин.
  • Протиударні бампери Самсунг С24 Плюс. Застосування протиударних бамперів Samsung Galaxy S24 Plus гарантує додаткову протекцію кутів смартфона, що особливо важливо при випадкових ударах або падіннях. Ці накладки поглинають навіть сильні удари, запобігаючи пошкодженню Samsung Galaxy S24 Plus.
  • Термополіуретан (TPU). Обкладинки з TPU для Samsung С24 Плюс поєднують пружність і міцність. Цей полімер забезпечує відмінне поглинання ударів та хорошу стійкість до подряпин, зберігаючи при цьому легкий та тонкий профіль.
  • Шкіряне оздоблення. Для любителів стильних аксесуарів доступні чохли зі шкіряною текстурою Samsung Galaxy S24 Plus. Це додає додаткову елегантність пристрою.

У нашому асортименті ви можете придбати аксесуари для Samsung Galaxy S24 Plus з інших матеріалів, таких як загартоване скло та різні композитні матеріали за вигідними цінами.

Чому варто замовити чохол для смартфона Samsung Galaxy S24 Plus в інтернет магазині e-star.ua

Дізнайтесь про ціни та зробіть замовлення на чохли для смартфона Samsung Galaxy S24 Plus, захисні плівки та інші аксесуари в наших каталогах вже сьогодні! Покупка на Е-Стар.ЮА гарантує:

  • чудову якість товарів;
  • швидке відвантаження для доставки Новою Поштою до Києва та інших міст України;
  • 100% оригінальність усіх товарів;
  • зручну онлайн-підтримку з усіх питань у телеграм та по телефону;
  • простий процес замовлення;
  • найкращі ціни на продукцію.

Доповнити ваш Самсунг Галаксі С24 Плюс можуть оригінальні зарядні пристрої та інші аксесуари, такі як карти пам'яті, кабелі, адаптери та допоміжні аксесуари для селфі.

Купуйте на Е-Стар з упевненістю в надійності, якості товарів та конкурентоспроможній ціні!

ТоварЦена
[commerce_product:title]Чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly X-Case (з кільцем-тримачем) Green (Зелений) 263.19
[commerce_product:title]Інтерактивна чохол книжка для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Clear View Rose Gold (Рожеве золото) 259.47
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Army Green (Армійський Зелений) 235.29
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Gold (Золотий) 235.29
[commerce_product:title]Чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Color Fit Light Purple (Світло Пурпурний) 225.99
[commerce_product:title]Чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly X-Case (з кільцем-тримачем) Red (Червоний) 263.19
Чохол бампер Nillkin TPU Nature Pro Magnetic для Samsung Galaxy S24 Plus White (Білий) Чохол бампер Nillkin TPU Nature Pro Magnetic для Samsung Galaxy S24 Plus White (Білий) 345.96
Протиударний чохол бампер Nillkin CamShield Pro (шторка на камеру) для Samsung Galaxy S24 Plus Blue (Синій) Протиударний чохол бампер Nillkin CamShield Pro (шторка на камеру) для Samsung Galaxy S24 Plus Blue (Синій) 361.77
[commerce_product:title]Чохол книжка для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Leather Book Brown (Коричневий) 266.91
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy S24 Plus Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Camo / Green (Камуфляж / Зелений) 235.29

Пропонуємо підібрати та купити Чохол на Samsung Galaxy S24 Plus за вигідною вартістю від 64,17 до 631,47 грн. онлайн магазині аксесуарів та чохлів E-Star з доставкою в будь-який куточок України. Наші менеджери підкажуть Вам вибрати найкращі чохли, аксесуари, кейси для телефону, напишіть нам на пошту або наберіть або дзвоніть з мобільного (063) 39-70-259. Також, Ви можете знайти аксесуари, чохли, AIORIA, від популярних брендів - У нас у магазині. Онлайн магазин E-Star реалізує доставку Чохол на Samsung Galaxy S24 Plus жителям регіонів: Харків, Львів, Запоріжжя , а також інші регіони України. Вибирайте аксесуари до смартфонів від популярних виробників та створюйте свій особливий стиль. Підібрати та купити Чохол на Samsung Galaxy S24 Plus Ви можете Вибрати та купити Чохол на Samsung Galaxy S24 Plus ви можете в каталог магазину Е-Стар докладніше на нашому сайті.