Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4

Оберіть колір:

Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Захист чи краса? Купуємо чохол Samsung Galaxy Z Fold 4

Навіщо потрібен чохол Samsung Galaxy Z Fold 4, якщо він зроблений з ударостійких матеріалів та ще й за класом IPX 68?

Захистити свою власність, особливо таку чудову, як Samsung Галаксі Зет Фолд 4, хочеться кожному власнику. Уберегти гаджет від найменших небезпек вам допоможе чохол Samsung Galaxy Z Fold 4. Його нескладно купити на цій сторінці магазину e-star.ua

У нашому асортименті найпривабливіші та зручні чохли бампери для Samsung Гелексі З Фолд 4, причому за вигідними цінами з доставкою по містах та селах України.

Які особливості Samsung Galaxy Z Fold 4 важливі для вибору захисних аксесуарів?

Виробник Samsung Галаксі Зет Фолд 4 непогано постарався, щоб забезпечити захищеність смартфона. Тут використані найсучасніші технології та матеріали, у тому числі ударостійке скло Glass Victus.

Але 100% гарантій, що Samsung Galaxy Z Fold 4 не отримає пошкоджень при падінні, ніхто не дає. Тому на Samsung Галаксі Зет Фолд 4 чохол купити доведеться, якщо ви хочете забезпечити реальну безпеку і довговічність гаджета, тим більше такого дорогого.

Вибір чохла Samsung Galaxy Z Fold4 залежить від ваших звичок та особливостей експлуатації. Найбільш зручним вважається бампер накладка на Samsung Галаксі Зет Фолд4, що складається з двох частин.

Одна половинка розрахована на встановлення з боку дисплея, друга кріпиться на задню стінку Samsung Galaxy Z Fold 4. Вона прикриває корпус та камери, утворюючи навколо них захисний виступ від подряпин.

Фасадна накладка створює захисне обрамлення верхньої половини Samsung Гелексі З Фолд 4 та його зовнішнього екрана.

Якщо ви надаєте перевагу використанню телефону без зайвих рухів, купіть бампер накладку на Samsung Galaxy Z Fold 4. Вона не перешкоджає взаємодії із зовнішнім дисплеєм, і ніяк не впливає на роботу внутрішнього екрана.

Для тих, хто користується стілусом, є чохол бампер Samsung Галаксі Зет Фолд 4 з кріпленням під s-pen. Формат чохла можливий як у вигляді бампера, так і книжки.

З чого роблять і скільки коштує чохол Samsung Галаксі Зет Фолд 4?

Матеріалами виготовлення бампера Samsung Galaxy Z Fold 4 служать ударостійкий полікарбонат і термополіуретан, два найбільш популярні полімери з чудовими якостями. Вони створюють гідну протидію ударним навантаженням та відмінну амортизацію.

Для чохла книжки Samsung Галаксі Зет Фолд 4 нерідко використовують якісний замінник шкіри. Єдине зауваження: такий чохол може мати чималі габарити.

Вартість захисного чохла Samsung Galaxy Z Fold 4 на сайті E-Star повністю виправдана його якістю та доступна всім охочим. Якщо врахувати, що ремонт обійдеться в кілька разів дорожче, то ціна на бампери Самсунг Гелексі З Фолд 4 виглядає ще привабливішою.

Замовити чохол Самсунг Галаксі Зет Фолд 4 ви можете онлайн не виходячи з дому, з доставкою на найближче працююче поштове відділення. Сума витрат за транспортні послуги оплачується безпосередньо перевізнику, а також комісії, які стягуються при оформленні післяплати.

Доставка з передоплатою, що дешевше, можлива на поштомат або Укрпоштою. Якщо у вас залишилися питання щодо вибору та купівлі чохлів на Samsung Galaxy Z Fold 4, телефонуйте в наш колл центр, або пишіть у месенджері. Будемо раді допомогти!

Надаємо можливість замовити Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за актуальною ціною від 464,07 до 2 928,57 грн. інтернет магазині аксесуарів та чохлів для смартфонів Е-Стар з доставкою по Києву. Наші співробітники порекомендують Вам підібрати найкращі чохли, кейси, аксесуари для телефону, залиште заявку у формі або зателефонуйте або зателефонуйте з мобільного (050) 71-37-085. Ще, ви можете подивитись аксесуари, чохли, Avoc ZView, від популярних брендів - у нашому магазині. Сайт E-Star реалізує доставку Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям міст: Львів, Одеса, Київ , а також інші регіони України. Підбирайте захист для телефону від найкращих виробників та підкресліть свій особистий імідж. Підібрати Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Придбати Чохол для Samsung Galaxy Z Fold 4 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в каталог магазину E-Star докладніше на нашому сайті.