Чохол для Xiaomi Civi 2

Оберіть колір:

Чохол на Xiaomi Civi 2

Як купити ідеальний чохол Xiaomi Civi 2

Делікатний, що відрізняється неймовірно тонким корпусом всього 7,23 мм, Xiaomi Civi 2 у будь-якому кольорі виглядає розкішно. Але більш пильний погляд виявляє головний недолік: сильно вигнуті грані, внаслідок чого телефон має дуже обтічну форму.

Наслідком тонкого ковзного корпусу є часті падіння, перешкодити яким може матовий бампер Сяомі Ківі 2. Тому чохол для Xiaomi Civi 2 є предметом першої необхідності, купити який можна на сайті E-Star.

Для збереження вишуканого дизайну Xiaomi Civi 2, чохол повинен повністю відповідати формату, охоплюючи захисним підвищенням модуль тильної камери. Тільки в цьому випадку чохол забезпечує безпеку Сяомі Ківі 2, захистивши від подряпин, пилу та ударів.

Розмаїття товарної лінійки чохлів на Сяомі Ківі 2

У модельний ряд чохлів для Xiaomi Civi 2 включені надійні стильні аксесуари, вироблені відомими брендами Anomaly, Nillkin та іншими.

Переважна форма — бампер накладка Xiaomi Civi 2, яка залишає екран у вільному доступі, акуратно закриваючи усі інші частини корпусу.

Для дисплея в цьому випадку слід купити скло на екран Ксіомі Ківі 2, що оберігає від подряпин та ударів. Олеофобне нанопокриття захисного скла захищає від появи та нашарування плям та відбитків пальців.

Чохол бампер Xiaomi Civi 2 повністю відповідає габаритам 159,2*72,7*7,23 мм, має виріз під модуль камери, який у Сяомі Ківі 2 є дуже оригінально оформленим у вигляді великої платформи, що сильно виступає за межі задньої стінки .

На бампері Xiaomi Civi 2 є окантовка навколо модуля оптики, щоб захистити його від подряпин і заразом знизити різницю висоти між камерою та спинкою гаджета. У цьому випадку Сяомі Ківі 2 буде більш стійким у положенні лежачи камерою вниз на столі. Тим самим буде менше ризику, що він зісковзне і впаде зі столу.

Кожен чохол Xiaomi Civi 2 дозволяє міцніше та легше утримувати телефон у руці, тому що в його конструкції враховані протиковзні заходи: різні рифи, тиснення, матування, смужки, виїмки.

Чохли Ксіомі Ківі 2 пропонуються у вигляді накладок та чохлів книжок, що закривають фасад та захищають дисплей телефону. Купити чохол книжку для Xiaomi Civi 2 можна у різному кольорі та стилі, від мінімалізму до класики.

Високоякісні матеріали чохлів Xiaomi Civi 2 гарантують їхню тривалу експлуатацію без будь-яких видимих ​​змін.

У чому переваги покупки чохла Xiaomi Civi 2 на сайті E-Star

Замовити захисний чохол на Сяомі Ківі 2 можна різними способами:

  • на порталі E-Star в режимі онлайн, сплативши покупку через Лікпей;
  • оформивши кошик з доставкою післяплатою;
  • купити чохол Ксіомі Ківі 2 телефоном, зателефонувавши до нашого кол-центру; форму доставки та оплати можна обговорити у процесі розмови.

З метою оптимізації витрат та для того, щоб забезпечити комплексний захист Ксіомі Ківі 2, рекомендується купити скло на екран та скло на камеру для Xiaomi Civi 2. Замовити аксесуари Сяомі Ківі 2 ви можете з доставкою по Україні до будь-якого доступного населеного пункту.

Даруємо можливість придбати Чохол на Xiaomi Civi 2 за доступною ціною від 77,19 до 1 462,89 грн. каталог інтернет магазину чохлів та аксесуарів для смартфонів E-Star.ua з доставкою по Києву та Україні. Наші співробітники підкажуть Вам підібрати якісні чохли, аксесуари, кейси для смартфона, зверніться до чату на сайті або дзвоніть або дзвоніть з мобільного (063) 39-70-259. Також, замовте чохли, аксесуари, Adidas, від світових виробників - У нас у магазині. Електронний каталог E-Star.ua здійснює доставку Чохол на Xiaomi Civi 2 покупцям у містах: Миколаїв, Кривий Ріг, Львів , а також у всі міста України. Купуйте захисні чохли для смартфона в найкращих брендів та створюйте свій особливий стиль. Зробити покупку Чохол на Xiaomi Civi 2 Ви можете Підібрати та купити Чохол на Xiaomi Civi 2 можна, можливо в магазині E-Star.ua детальніше на нашому сайті.