Чохол для Motorola Moto E22s

Оберіть колір:

Чохол на Motorola Moto E22s

Який чохол для Motorola Moto E22s потрібен?

Преміальний дизайн нового Motorola Moto E22s разом із захистом за класом IP52 повинен би свідчити про висококласний потужний апарат. Але за фактом глянсовий пластиковий корпус потрібно ховати в чохол Моторола Мото Е22с, тому що він дуже слизький і швидко мажеться.

Недорогий бампер Моторола Мото Е22с допоможе продовжити термін служби цього енергоємного бюджетника, головне завдання якого забезпечити безперебійний зв'язок протягом тривалого часу.

Маючи намір купити чохол для Motorola Moto E22s, зверніть увагу на ударостійкі бампери, які у великій кількості представлені на сайті E-Star.ua за невисокою ціною.

Відмінні властивості чохлів на Моторола Мото Е22с

Кожен чохол книжка або бампер Моторола Мото Е22с, що знаходиться в цьому розділі сайту, зроблений під габарити гаджета 164*75*8,5 мм та екран 6,5 дюймів.

Перше й одне з найголовніших завдань чохла Motorola Moto E22s, це знизити ризик падіння, характерного для гаджетів обтічної форми. Ковзання викликається глянцевим покриттям пластикового корпусу.

Будь-який аксесуар Моторола Мото Е22с помітно знижує ковзання в долонях. Цій меті служить:

  • матова поверхня;
  • поверхня зі шкіряною фактурою;
  • тиснення або об'ємний рельєф;
  • структурні смужки на бампері.

Такі деталі, що не впадають у вічі, а сприймаються скоріше як оформлювальні прийоми чохлів Motorola Moto E22s, насправді відіграють велику роль у захисті від падінь.

Крім того, у бамперах Моторола Мото Е22с передбачені способи захисту камери та дисплея шляхом оформлення отворів під них спеціальними бортами. Підвищення борта над загальним рівнем бампера не дозволяє скляним деталям торкатися столу або інших твердих меблів.

Чохли на Motorola Moto E22s забезпечені отворами під USB-C, стереодинаміки, мікрофон. Кнопки закриваються м'якими дублікаторами.

В асортиментному ряді аксесуарів для Motorola Moto E22s пропонуються:

  • чохли книжки з чудової, приємної на дотик екошкіри;
  • чохли бампери Моторола Мото Е22с та книжки з полікарбонату;
  • різнокольорові бампери із силікону Motorola Moto E22s;
  • прозорі термополіуретанові та гібридні бампери.

Силіконові та поліуретанові чохли Моторола Мото Е22с відрізняються гнучкістю, еластичністю, пружністю. Вони хороші для захисту від плям та подряпин.

Жорсткі накладки Motorola Moto E22s більше підходять для протиударного захисту. Якщо ця проблема для вас актуальна, потрібно купити ударостійкий чохол для Моторола Мото Е22с.

Де купити захисне скло на екран Motorola Moto E22s?

Захисне скло на камеру Motorola Moto E22s і для дисплея є невід'ємною частиною захисних заходів для Моторола Мото Е22с. Їхня ціна невелика, а установка не вимагає залучення фахівців.

Зате загартоване скло на екран Motorola Moto E22s має жировідштовхувальну дію, захищає від подряпин і ударів, має антивибуховий ефект.

Скло для камери Моторола Мото Е22с винятково тонке, воно не заважає фото та відео фіксації, оберігає від різноманітних пошкоджень.

Купити чохли та захисні аксесуари Motorola Moto E22s зручно на сервісі Е-СТАР. У нас є доставка по регіонах України з оплатою при отриманні, а також передплата на банківську картку.

Спосіб оплати та доставки бампера Моторола Мото Е22с ви вибираєте на свій розсуд, користуючись опціями при оформленні замовлення. Якщо є якісь труднощі, зателефонуйте, будь ласка, до нашого контактного центру.

Пропонуємо Вам підібрати та замовити Чохол на Motorola Moto E22s за найкращою ціною від 77,19 до 321,78 грн. онлайн магазині чохлів, аксесуарів та одягу E-Star.ua з доставкою на всій території України. Наші співробітники підкажуть Вам підібрати вигідні аксесуари, чохли, кейси для телефону, напишіть нам на електронну пошту або зателефонуйте або дзвоніть з мобільного (063) 39-70-259. Також, подивися чохли, аксесуари, Case-Mate, від відомих брендів - тільки в нас. Каталог E-Star.ua доставить Чохол на Motorola Moto E22s покупцям у регіонах: Львів, Одеса, Київ та у будь-який регіон України. Підбирайте та придбайте захисні чохли для смартфона в найкращих брендів та підкресліть свій унікальний імідж. Придбати Чохол на Motorola Moto E22s Ви можете Замовити Чохол на Motorola Moto E22s ви можете в інтернет магазині E-Star докладніше на сайті.