Чохол для Realme 10s

Оберіть колір:

Чохол на Realme 10s

Аксесуари та чохли для Realme 10s

Захистити свій новий Realme 10s стало як ніколи просто! Купити чохол для Realme 10s дуже легко на сайті E-STAR, тому що тут ви знайдете хороший асортимент та відмінні ціни.

Блискучий корпус Реалме 10с такий гарний, що для нього стали дуже популярними прозорі чохли. У таких аксесуарах поєднуються видимість та міцність, чого раніше далеко не завжди вдавалося досягти. Зате тепер ви можете не ховати Реалме 10с у глухому чохлі, а насолоджуватися його гарним виглядом та водночас почуттям повної безпеки.

Придбайте сьогодні чохол Realme 10s за приємною ціною, щоб незабаром отримати його у своєму місті в Україні і більше не турбуватися про збереження Реалмі 10с.

Які особливості є в чохлах Realme 10s?

Кожен бампер або чохол книжка Реалмі 10с, який ви можете бачити в нашому каталозі, розрахований точно для цієї моделі смартфона. Ви можете не хвилюватися, що чохол завадить використанню гаджета.

Запевняємо, що ви не відчуєте його зовсім, тому що вага та розмір сучасного аксесуару Realme 10s дуже невеликий, а всі роз'єми, кнопки та інші елементи керування включно із сенсорним екраном залишаються у вільному доступі.

Отже, ваш новий Реалме 10с може бути ретельно захищений від різних негараздів:

  • падіння,
  • удару збоку або по тильній частині;
  • впливи металевими предметами (ключами тощо);
  • відбитків пальців та жирних плям;
  • проникнення та накопичення пилу.

Всі ці переваги поєднані в чохлі Realme 10s, поряд з великою різноманітністю дизайнерського оформлення та палітри кольорів. Отже, кожен зможе вибрати чохол на свій смак.

Чохли для Реалмі 10с виготовляють із безпечних полімерів, які не раз пройшли випробування на міцність і зносостійкість. У тому числі полікарбонат, один із найбільш ударостійких матеріалів.

Часто застосовують термополіуретан, який завдяки високій пружності та еластичності відмінно працює як амортизатор при ударних навантаженнях. Обидва матеріали можуть бути прозорими та кольоровими, що дозволяє робити протиударні чохли на Realme 10s у різних варіантах.

Завжди на піку популярності залишаються чохли книжки Realme 10s, тому що вони забезпечують універсальний захист. Внутрішній бампер з поліуретану створює умови для гарного кріплення Реалме 10с всередині, а зовнішній кейс оберігає від подряпин та тріщин усі частини гаджета, включно з екраном.

Як купити аксесуари для Реалме 10с в Україні?

Чохли та інші доповнення на Realme 10s, а саме:

  • зарядні пристрої;
  • повербанки;
  • різні типи тримачів;
  • аксесуари для селфі;
  • скло на екран Реалме 10с та багато іншого,

ви можете купити на сайті Е-Стар оптом та в роздріб. Доставку до Києва, Львова та будь-якого іншого населеного пункту виконують національні поштово-транспортні компанії.

Вартість доставки не входить до ціни аксесуарів Realme 10s, якщо інше не зазначено в описі або акційних умовах.

З усіх питань, пов'язаних з вибором та купівлею чохлів бамперів для Реалме 1с, ви можете звернутися до нашого центру підтримки клієнтів. Телефони вказані на сайті.

На товари Realme 10s поширюються всі гарантійні умови, що надаються виробником або постачальником.

Форма оплати на вибір покупця, у тому числі післяплатою.

У нас можливо придбати Чохол на Realme 10s за гарною вартістю від 77,19 до 321,78 грн. онлайн магазині чохлів та аксесуарів Е-Стар з доставкою на всій території України. Наші менеджери допоможуть Вам підібрати якісні аксесуари, чохли, кейси для смартфона, зв'яжіться з нами по email або поштою або наберіть або дзвоніть з мобільного (068) 77-25-379. Також, поглянь аксесуари, чохли, Nomad, від якісних брендів - Тільки в нашому магазині. Електронний каталог E-Star.ua виконає постачання Чохол на Realme 10s покупцям у: Харків, Львів, Запоріжжя , а також інші регіони України. Вибирайте чохли для смартфона від перевірених брендів та створіть свій особливий імідж. Вибрати та купити Чохол на Realme 10s можна, можливо Придбати Чохол на Realme 10s можна, можливо в онлайн магазині Е-Стар детальніше на сайті.