Чохол для Realme C30s

Оберіть колір:

Чохол на Realme C30s

Де купити чохол на Realme C30s?

Прекрасна версія Realme C30s заслуговує на увагу хоча б завдяки великоємнісному акумулятору. Багато хто вважає, що завдяки шорсткому корпусу Реалмі С30с із спеціально нанесеним лазерним гравіюванням нічого не загрожує.

Але насправді він хоч і не ковзкий, але виготовлений із пластику. Отже, захисний чохол для Realme C30s купити все ж дуже бажано. Інакше міріади дрібних подряпин скоро зіпсують стильний вигляд Realme C30s.

Інтернет магазин пропонує високоякісні чохли Realme C30s за доступною ціною та можливістю придбання в Україні післяплатою.

Особливості чохлів Реалмі С30с

Кожного власника Реалмі С30с передовсім цікавить, чи буде чохол на Realme C30s достатньо витривалим та чи не заважатиме використанню гаджета.

Всі захисні бампери Realme C30s, які можна купити на сайте Е-Стар, гарантовано відповідають формі та розміру своєї моделі гаджета. Кожен містить отвори під сканер відбитків пальця, роз’єм 3,5 мм для навушників та micro-USB.

Завдяки високотехнологічному процесу виготовлення чохли Реалмі С30с мають ідеальну посадку на корпусі, легко вдягаються, але не злітають у процесі використання та жодним чином не заважають експлуатації Реалмі С30с.

Бампер із термополіуретану для Realme C30s завжди захистить від забруднень і подряпин, а в багатьох випадках убезпечить від падіння. Термопластичний поліуретан зберігає свої властивості протягом дуже тривалого часу.

Хорошою практичністю володіють чохли книжки Realme C30s із полікарбонату. Вони компактні, мають факсацію кришки на магніті, при відкинутій кришці можуть використовуватись як підставка. Чохол книжка Реалме С30 с захищає всі елементи гаджета включно із дисплеєм.

Для чого потрібно купити захисне скло на екран Realme C30s?

Попри те, що фасад Realme C30s закритий загартованим склом, воно не є стійким до подряпин. Протягом короткого терміну експлуатації на екрані швидко виникають подряпини, викликані дією звичайного пилу з дрібним піском. Дуже часто помітні потертості виникають внаслідок контакту з поверхнею меблів.

Захистити дисплей допоможе скло на екран Реалме С30с, купити котре можна разом із чохлом Realme C30s або окремо. Наявність скла убезпечить не лише від потертостей, але й від забруднень.

Використання скла Реалме С30с є безпечним навіть у тому разі, якщо воно розіб’ється, тому що захисне скло має властивість вибухозахищеності і не розпадається на дрібні гострі скалки.

Як замовити захисні аксесуари для Realme C30s в Україні?

Купити чохол на Реалме С30с можна, перебуваючи в будь-якому місті України. Прямо зараз оформіть замовлення на сайті e-star.ua або зателефонуйте до нашого колл центру.

Оператору повідомте, яку модель чохла Realme C30s ви обрали, або просто назвіть версію вашого гаджета. Підібравши бампер Реалми С30 с, обговоріть умови оплати та доставки. Пам'ятайте, що післяплата включає в себе, окрім вартості аксесуару Realme C30s, додаткову суму перевізнику за фінансові послуги.

Ціна та термін доставки залежать від транспортної компанії. Ми відвантажуємо бампери Реалме С30С щодня, крім неділі, та намагаємось опрацювати всі замовлення які надійшли до обіду, у той же день.

Пропонуємо можливість вибрати та придбати Чохол на Realme C30s за вигідною ціною від 119,97 до 305,97 грн. маркетплейсе аксесуарів та чохлів для телефону E-Star з доставкою до всіх міст України. Наші співробітники підкажуть Вам вибрати гарні аксесуари, чохли, кейси, напишіть нам на електронну пошту або дзвоніть або дзвоніть (068) 77-25-379 Також, замовте чохли, аксесуари, Nillkin, від якісних виробників - на нашому сайті. Онлайн каталог E-Star.ua реалізує доставку Чохол на Realme C30s проживаючим у містах: Харків, Львів, Запоріжжя , а також у всі міста України. Вибирайте та купуйте чохли для смартфона в найкращих брендів та створюйте свій особистий образ. Вибрати та купити Чохол на Realme C30s можна, можливо Вибрати та купити Чохол на Realme C30s можна, можливо в магазині E-Star детальніше на нашому сайті.