Чохол для Samsung Galaxy A23 5G

Оберіть колір:

Чохол для Samsung Galaxy A23 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Захисні властивості чохлів Samsung Galaxy A23 5G

Кожен власник апарату, який підтримує мережі п'ятого покоління, розраховує на тривалу роботу свого Samsung Galaxy A23 5G. Але якщо не купити чохол для Самсунг Галаксі А23 5Джи, будь-який день може стати останнім для вашого гаджета.

У Samsung Galaxy A23 5G не передбачено вологозахист, корпус із простого пластику не здатний протистояти падінням та ударам. Отже, раптове випадкове падіння може призвести до поломки та в кращому випадку до ремонту.

Не доводьте до кризи, немає проблеми замовити чохол для Samsung Galaxy A23 5G на сайті Е-Стар. Наші ціни більш ніж доступні, а доставка уможливлює придбання чохлів на Самсунг Галаксі А23 5Ж в будь-якій точці України.

Чим відрізняються чохли на модель Самсунг Галаксі А23 5Джи?

Чохол бампер Samsung Galaxy A23 5G повністю відповідає заявленим габаритам (77*165*8.4 мм) і технічним характеристикам апарату. На задній панелі є об'ємний виріз, що точно відповідає розміщенню модуля камер з фотоспалахом.

Товщина борту навколо камери розрахована таким чином, щоб лінзи не торкалися столу при положенні вниз склом. Екран оберігають подібним чином, бампер Самсунг Галаксі А23 5Джі має піднесення навколо дисплея.

Таким чином, навіть якщо ви не перейнялися купити захисне скло на Samsung Galaxy A23 5G, конструкція чохла забезпечує збереження екрана від подряпин.

Пластикові корпуси телефонів швидко збирають на себе відбитки пальців та дрібний пил. Бампер Самсунг Галаксі А23 5Джи перешкоджає утворенню плям, тому що має або спеціальну олеофобну обробку поверхні, або особливу фактуру.

Чохли Samsung Galaxy A23 5G, представлені на порталі E-Star, мають легкий або сильний захист. Для звичайного побутового застосування достатньо гарного бампера з мінімальними захисними властивостями.

Гарний захист створюють бампери Самсунг Гелексі А23 5 Джі з протиударним ефектом. Для цього використовують ударостійкий полікарбонат, здатний витримати великі навантаження.

Причиною падіння часто називають ковзання корпусу. Щоб знизити цей ризик, на чохлах Самсунг Галаксі А23 5Джі роблять виразний рельєф. Шорстка поверхня допомагає міцно і без зусиль тримати телефон у руці. Внаслідок цього падінь майже не буває, збереження Samsung Galaxy A23 5G забезпечено.

Де можна замовити захисні аксесуари для Samsung Galaxy A23 5дж?

Купити всі види бамперів для Samsung Galaxy A23 5G можна без перебільшень миттєво за допомогою кнопки “купити”. Якщо ж вам складно вибрати відповідну модель, або ви не можете зорієнтуватися в особливостях того чи іншого чохла бампера Самсунг Галаксі А23 5 Джі, телефонуйте на нашу гарячу лінію.

Консультанти приймають звернення в робочий час, готові розвіяти ваші сумніви та відповісти на питання щодо покупки чохлів Samsung Galaxy A23 5G.

Замовлення онлайн на сайті приймаються цілодобово, телефоном або вайбером у робочі дні. Якщо ви бажаєте купити бампер з доставкою післяплатою — вкажіть це у своїй заявці, або повідомте оператора по телефону.

Перед відвантаженням замовлених аксесуарів Самсунг Галаксі А23 5 Джі вам будуть дзвонити, щоб звіритися з адресою доставки та способом оплати.

ТоварЦена
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Thunder Blue (Синій)185.07
[commerce_product:title]Чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Silicone (з мікрофіброю) Camellia (Камелія)194.37
Протиударний чохол бампер Nillkin Super Frosted Shield для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Blue (Синій)Протиударний чохол бампер Nillkin Super Frosted Shield для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Blue (Синій)263.19
Преміальний чохол книжка для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly K'try Premium Black (Чорний)Преміальний чохол книжка для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly K'try Premium Black (Чорний)312.48
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Black (Чорний)253.89
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Hybrid 360 Black / Blue (Чорний / Синій)234.36
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Camo / Green (Камуфляж / Зелений)253.89
[commerce_product:title]Захисне скло для Samsung Galaxy A04s / Galaxy A13 5G / Galaxy A13 / Galaxy A23 5G / Galaxy A23 / Galaxy A32 5G / Galaxy M23 / Galaxy M33 / Galaxy M13 Imak Full Cover Glass Pro+ Black (Чорний)218.55
Чохол книжка для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Carbon Book Black (Чорний)Чохол книжка для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Carbon Book Black (Чорний)321.78
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Samsung Galaxy A23 5G / Galaxy A23 Anomaly Beetle PRO Light Blue (Світло синій)194.37

Ми рекомендуємо вибрати та купити Чохол для Samsung Galaxy A23 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за доступною вартістю від 64,17 до 1 462,89 грн. інтернет каталозі чохлів та аксесуарів для смартфонів E-Star.ua з доставкою в будь-який куточок Києва та України. Наші співробітники допоможуть Вам підібрати найкращі аксесуари, чохли, кейси для смартфона, напишіть нам на пошту або дзвоніть або зателефонуйте за номером телефону (050) 71-37-085. Ще, ви можете замовити чохли, аксесуари, Adidas, від якісних виробників - У нас у магазині. Інтернет магазин Е-Стар привезе Чохол для Samsung Galaxy A23 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям у містах: Дніпро, Харків, Львів та в ін. регіони України. Вибирайте чохли для смартфона від авторитетних брендів та створюйте свій особистий стиль. Зробити покупку Чохол для Samsung Galaxy A23 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо Підібрати Чохол для Samsung Galaxy A23 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в каталог магазину E-Star докладніше на нашому сайті.