Чохол для iPhone 14 Pro Max

Оберіть колір:

Чохол на iPhone 14 Pro Max

Як підібрати і де купити чохол на iPhone 14 Pro Max

Найбільший у 14-й лінійці iPhone 14 Pro Max дуже гарний, стильний та високопродуктивний. Але має потребу в захисному чохлі Айфон 14 Про Макс не менше, ніж його “молодші брати”. Причина все та ж: ризик пошкодити девайс при ударі або дії гострими предметами нікуди не подівся.

Як би не був гарний матеріал корпусу, від неприємних несподіванок краще підстрахуватися та замовити чохол для iPhone 14 Pro Max.

Скло на екран теж слід замовляти саме для Айфон 14 Про Макс, оскільки не тільки розміри, а й конфігурація розміщення селфі камери та датчиків суттєво відрізняється від інших смартфонів.

Підібрати та купити відповідні iPhone 14 Pro Max захисні аксесуари, що повністю відповідають вимогам безпеки та збігаються з вашими смаками, ви можете на сайті магазину E-Star в Україні за дуже вигідною вартістю.

Чим відрізняються різні бампери для Айфон 14 Про Макс?

На візуальних та колірних відмінностях зупинятися не будемо, вони очевидні. Набагато важливіші захисні властивості чохлів iPhone 14 Pro Max. Вони визначаються матеріалом та конструкцією бампера.

Найбільш сильний захист при бічних ударах та падінні створюють чохли Айфон 14 Про Макс із “подушками безпеки” з термополіуретану та полікарбонату. Пружність і висока щільність першого відіграє роль амортизатора, міцність другого матеріалу забезпечує цілісність, якщо удар по корпусу.

Подібні якості демонструє Unicorn Beetle PRO (бренд Supcase). Цей бампер iPhone 14 Pro Max не лише успішно протистоїть механічним впливам. Він має ребристу торцеву поверхню, що дозволяє суттєво знизити ковзання та ризик падіння з руки. Вбудована на спинці підставка допомагає встановлювати Айфон 14 Про Макс у зручному положенні для читання чи перегляду фільмів.

У цьому та інших бамперах на iPhone 14 Pro Max передбачено захист від дряпання камери та екрану. Обидва чутливі елементи оточені високим бортом. Він, як стіна, захищає стекла від зіткнення з твердими поверхнями.

Вибрати чохол iPhone 14 Pro Max можна і з легким захистом, з гарного пластику з оригінальним оздобленням або малюнком. Якщо ви вважаєте, що телефону не загрожують великі ризики, цілком достатньо буде укрити його від забруднень та забезпечити протидію ковзанню.

Не забудьте купити скло на екран Айфон 14 Про Макс, щоб мікродрапини не спотворили та не зіпсували зовнішній вигляд. Захисне скло iPhone 14 Pro Max зроблено з урахуванням розміщення камери та розпізнавача особи, які в цьому гаджеті мають незвичайний вигляд.

Як замовити чохол книжку iPhone 14 Pro Max?

Для тих, хто віддає перевагу більш консервативним закритим кейсам, в асортименті магазину Е-Стар передбачені чохол-книжка для Айфон 14 Про Макс. Це з усіх точок зору практичний аксесуар, єдина незручність якого полягає в необхідності відкриття кришки при здійсненні будь-яких дій з екраном

.

Втім, недолік з лишком компенсується численними перевагами, наприклад тим, що чохол книжка iPhone 14 Pro Max здатний встановлюватися в підставку; а також дає додатковий захист екрану.

Замовити за низькою ціною аксесуари для iPhone 14 Про Макс можна післяплатою. Зателефонуйте нам або вкажіть це у своєму замовленні на сайті.

Ми рекомендуємо купити Чохол на iPhone 14 Pro Max за актуальною ціною від 77,19 до 2 603,07 грн. інтернет каталозі чохлів та аксесуарів Е-Стар з доставкою в будь-який куточок України. Наші консультанти підкажуть Вам вибрати гарні кейси, чохли, аксесуари для телефону, напишіть нам на електронну пошту або зателефонуйте або наберіть мобільний номер (050) 71-37-085. Також, вибирайте аксесуари, чохли, UAG, від найкращих брендів - У нас на сайті. Маркетплейс E-Star.ua виконає доставку Чохол на iPhone 14 Pro Max проживаючим у містах: Львів, Одеса, Київ , а також ін. міста України. Купуйте аксесуари до телефонів в авторитетних виробників та створіть свій особливий імідж. Підібрати Чохол на iPhone 14 Pro Max можна, можливо Зробити замовлення Чохол на iPhone 14 Pro Max можна, можливо в онлайн магазині E-Star.ua детальніше на сайті.