Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra

Оберіть колір:

Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Захисні чохли Samsung Galaxy S23 Ultra: навіщо потрібні і де купити?

Чудовий камерофон Samsung Galaxy S23 Ultra відрізняється не тільки потужною оптикою, а й стильним зовнішнім виглядом. Виникає закономірне питання: чи треба його ховати під чохол Самсунг Галаксі С23 Ультра? Адже виробник забезпечив неабиякий ступінь захисту, у тому числі від пилу, вологи та ударів?

Зрозуміло, рішення залишається за власником Samsung Galaxy S23 Ultra, проте нагадаємо: якщо ваш телефон падає з висоти, він неминуче отримає ті чи інші пошкодження. Сколи та подряпини — це мінімум, на який можна очікувати в такому випадку.

Гарний чохол Samsung Galaxy S23 Ultra, який ви могли б заздалегідь купити онлайн, приймає на себе силу удару, захищаючи гаджет від пошкоджень.

На порталі E-Star пропонується гарний вибір захисних чохлів, які абсолютно не псують дизайн Самсунг Галаксі С23 Ультра, зате посилюють його стійкість до механічних пошкоджень. Наші пріоритети: доступні ціни та швидка доставка по Україні.

Який чохол купити для Самсунг Галаксі С23 Ультра?

Ваш телефон, вам і вирішувати, який чохол ви хочете замовити для Samsung Galaxy S23 Ultra. Зрозуміло, гарний, міцний, довговічний, недорогий — і перелік якостей можна продовжувати.

Ми ж пропонуємо розглянути не такі очевидні параметри: наскільки добре чохол Самсунг Галаксі С23 Ультра тримає удар? Чи захищає екран або тільки корпус? Чому схожі чохли на Samsung Galaxy S23 Ultra мають різну ціну?

Щоб чохол бампер Samsung Galaxy S23 Ultra мав ударостійкість, його виготовляють із певних матеріалів. Найчастіше це полікарбонат або термополіуретан, або їх комбінують у різних варіаціях.

Обидва матеріали мають високий показник міцності, термополіуретан ще й еластичний, зберігає пружність та колір тривалий час. Чохол Самсунг Галаксі С23 Ультра проектується таким чином, щоб пом'якшити або перерозподілити силу точкового удару. Внаслідок цього телефон не отримує руйнівних пошкоджень.

Бампер Samsung Galaxy S23 Ultra є накладкою, яка переважно захищає торці та спинку, хоча в деяких моделях передбачений захист дисплея за допомогою фасадної накладки.

Для цілеспрямованого захисту екрану від подряпин, потертостей та відбитків пропонуємо купити та встановити на дисплей спеціальне скло на Самсунг Галаксі С23 Ультра. При повному проклеюванні воно ніяк не впливає на взаємодію з сенсором екрана, не спотворює зображення.

Як захистити камеру Samsung Galaxy S23 Ultra?

Модуль камер Самсунг Галаксі С23 Ультра став однією з відмінних рис гаджета. Щоб його унікальні властивості збереглися надовго, а мікроподряпини та забруднення не заважали робити чудові знімки, купіть скло на камеру Samsung Galaxy S23 Ultra.

Встановлення захисного скла на камеру Самсунг Галаксі С23 Ультра не потребує застосування спеціальних інструментів. Ціна аксесуара доступна абсолютно кожному власнику Samsung Galaxy S23 Ultra.

Як замовити чохол бампер Самсунг Галаксі З 23 Ультра післяплатою?

Купити будь-які види бамперів та скла на Samsung Galaxy S23 Ultra можна з доставкою на відділення у вашому місті. У цьому випадку ви можете оформити післяплату.

При покупці з доставкою на поштомат чохол Самсунг Галаксі С23 Ультра слід сплатити авансом.

Право вибору форми оплати та доставки бамперів Samsung Galaxy S23 Ultra завжди залишається за покупцем. Інтернет магазин Е-Стар гарантує повне дотримання ваших прав та оперативну обробку ваших заявок.

Рекомендуємо Вам підібрати та купити Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за вигідною ціною від 64,17 до 2 399,40 грн. онлайн магазині аксесуарів та чохлів для смартфонів E-Star з доставкою до всіх регіонів України. Наші консультанти порадять Вам вибрати гарні кейси, аксесуари, чохли, зробіть заявку на сайті або зателефонуйте або дзвоніть за телефоном (068) 77-25-379. Ще, ви можете замовити чохли, аксесуари, Videng Polo, від найкращих брендів - у нашому магазині. Сайт E-Star.ua зробить доставку Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star проживаючим у містах: Миколаїв, Кривий Ріг, Львів та у всі міста України. Вибирайте та купуйте чохли для смартфона від популярних брендів та робіть свій особливий імідж. Підібрати Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Підібрати та купити Чохол для Samsung Galaxy S23 Ultra купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в у магазині нашого бренду E-Star докладніше на сайті.