Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Оберіть колір:

Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Ідеальні чохли Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Новинка популярного бренду з покращеними характеристиками у чомусь схожа на свого попередника, але в багатьох деталях відрізняється від нього. Тому чохол на Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G має бути підібраний індивідуально, щоб забезпечити ідеальну посадку та комфорт користування.

Ксіомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи має сенсор для сканування відбитків пальців на правому торці корпусу, під нього зроблений виріз у бампері, як і під інші роз'єми. Оптичний модуль відрізняється форматом від одинадцятої серії. Отже, у чохлі Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G проріз під камеру виконаний строго під нові параметри та окантований протиударним бортиком.

Купити ідеальний чохол для Redmi Note 12 Pro за доступною ціною можна на порталі E-Star, перебуваючи в повній впевненості в якості та точній відповідності аксесуарів.

Особливості чохлів Сяомі Редмі Ноте 12 Про

Модельний ряд захисних аксесуарів для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G складається з чохлів книжок, бамперів, захисного скла та плівок на камеру, скла на екран.

Краще поєднання для повноцінного захисту - це купити бампер Ксіомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи та скла для оптики та дисплея. У цьому випадку ви закриєте вразливі місця з усіх боків, і не будете переживати про можливі удари і падіння.

Чохли Сяомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи пропонуються в протиударному та звичайному виконанні. Карбонова накладка Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G успішно справляється з механічними навантаженнями, незважаючи на делікатність зовнішнього вигляду.

Для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G чохол книжка є в якісному шкірозаміннику, що на дотик нічим не відрізняється від натуральної шкіри. Дуже елегантні чохли - гаманці, безперечно, здатні прикрасити гаджет.

Завжди бути в курсі повідомлень і отримувати дзвінки, не відкриваючи верхній клапан, дозволяють смарт чохли Сяомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи з полікарбонату та оргскла.

Полікарбонатні та карбонові аксесуари дають відмінний протиударний захист, майже не впливаючи на розміри та масу Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G. Ви не відчуєте жодної різниці в користуванні, крім впевненості у хорошому захисті.

Всі чохли під Ксіомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи, представлені на продаж на нашому сайті, відповідають типорозміру гаджета та його конструктивним особливостям.

Аксесуари поставляються безпосередньо від виробників, що дає можливість підтримувати мінімальні ціни.

Особливий захист для камери в бамперах Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G зі шторкою

Існує ряд чохлів на Ксіомі Редмі Ноті 12 Про 5 Джи, які мають додатковий захист тильної камери.

На задній стінці такого чохла книжки або бампера розміщена спеціальна панель, що зсувається. Її відкривають рухом одного пальця, коли потрібно зробити знімок. Для збереження лінз у неробочому положенні пластину тримають закритою.

Це унікальне рішення реалізовано у двох типах чохлів на Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G з маркуванням CamShield.

Де замовити чохол Ксіомі Редмі Нот 12Про 5 Джи в Києві

Купити захисний бампер чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G у Києві та по Україні в будь-якому місті можна з доставкою з інтернет магазину Е-Стар. Ми приймаємо заявки на сайті цілодобово, максимально оперативно їх обробляємо та відвантажуємо у день оплати.

Можна оформити доставку післяплатою. Для підтвердження замовлення зв'яжуться з вами менеджери нашої клієнтської підтримки.

Всі питання щодо наявності, вибору, доставки та як купити чохол Сяомі Редмі Нот 12 Про 5 Джи можна задати по телефону, зателефонувавши в контакт центр.

ТоварЦена
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер Ringke Fusion для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Matte Clear (Прозорий Матовий)534.75
[commerce_product:title]Ультратонкий чохол бампер для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly PC Carbon Black (Чорний)278.07
Інтерактивна чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Clear View Lilac (Ліловий)Інтерактивна чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Clear View Lilac (Ліловий)255.75
Інтерактивна чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Clear View Black (Чорний)Інтерактивна чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Clear View Black (Чорний)255.75
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер Spigen Ultra Hybrid для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Matte Black (Матовий Чорний)699.36
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер Spigen Tough Armor (вбудована підставка) для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Black (Чорний)1113.21
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Nevellya Case (вбудована підставка) Red (Червоний)185.07
[commerce_product:title]Чохол книжка Nillkin Qin Pro (шторка на камеру) для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Black (Чорний)425.94
Протиударний чохол бампер для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Camo / Green (Камуфляж / Зелений)Протиударний чохол бампер для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Hybrid Armor (вбудована підставка) Camo / Green (Камуфляж / Зелений)240.87
Чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Carbon Book Rose Gold (Рожеве золото)Чохол книжка для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / Poco X5 Pro Anomaly Carbon Book Rose Gold (Рожеве золото)305.97

Пропонуємо можливість купити Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за доступною ціною від 73,47 до 1 169,94 грн. магазині чохлів, аксесуарів та одягу E-Star з доставкою по Києву. Наші консультанти порекомендують Вам підібрати оригінальні кейси, аксесуари, чохли, зверніться до чату на сайті або наберіть або дзвоніть за телефоном (050) 71-37-085. Ще, подивіться аксесуари, чохли, Ginmic, від якісних брендів - Тільки в нашому маркетплейсі. Магазин Е-Стар виконає постачання Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям міст: Дніпро, Харків, Львів , а також інші регіони України. Вибирайте чохли для смартфона від відомих виробників та підкресліть свій особистий образ. Придбати Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Придбати Чохол для Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в у магазині нашого бренду Е-Стар докладніше на сайті.