Чохол для iPhone 14

Оберіть колір:

Чохол для iPhone 14 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

 

Збереженням iPhone 14 варто потурбуватися негайно. Гарний і дорогий девайс гідний надійного захисту, тому купити чохол на Айфон 14 повинен кожен володілець, який цінує свою власність.

Розуміючи ваше занепокоєння про новий iPhone 14, пропонуємо вибрати хороший бампер на сайті Estar з-поміж спеціально відібраних нами аксесуарів від кращих виробників.

Чому на Айфон 14 потрібен чохол?

Новий преміальний iPhone 14 отримав від розробників захист від пилу та води за рівнем IP68. Слід пам'ятати, що такі параметри зберігаються лише певний час і залежать від умов експлуатації. Чохол на Айфон 14 послужить додатковим захистом від пилу та водяних бризок, тим самим посилюючи та продовжуючи захисні властивості самого апарату.

Корпус зі скла, одягнений у рамку з полірованого алюмінію, як стверджують виробники Айфон14, не боїться подряпин. Однак ніхто ще не оголосив, що смартфон стійкий до ударів. Це друга причина, через яку слід замовити чохол iPhone 14.

Глянцева тильна панель, хоч і захищена олеофобним покриттям від плям, але не стала від цього менш слизькою. Утримувати в руках гаджет допоможе приємний на дотик чохол бампер для iPhone 14 з поверхнею, що не ковзає. Навіть виробник Еппл пропонує оригінальні чохли на Айфон 14, що не відрізняються особливими вишукуваннями, зате точно зменшують ковзання.

Чохол бампер для iPhone 14 з добре продуманою конфігурацією є основним засобом попередити падіння та уникнути неприємностей. При виборі захисних аксесуарів зверніть увагу, наскільки зручний чохол у руці. Рельєфні смужки, тиснення, об'ємні кутові потовщення свідчать про протиударну систему у чохлі на Айфон 14.

Протиударні чохли на iPhone 14

Захист від ударів забезпечують чохли особливої ​​конструкції. Для них застосовують як ударостійкий полікарбонат, так і інші матеріали, зокрема, металевий корпус і загартоване скло.

Протиударні чохли на iPhone 14 представлені продукцією таких відомих брендів як Spigen та LoveMei. Їхня ціна повністю відповідає заявленій якості, яка не викликає сумнівів навіть у великих скептиків.

Красиві чохли на Айфон 14 для милих дам

У нашому асортиментному ряді знайшлося місце для дуже елегантних, романтичних чохлів з відмінними захисними характеристиками та чудовими малюнками.

Преміальні чохли на iPhone 14 пропонує Cyrill Cecile. Вони зроблені з полікарбонату і термополіуретану, тому витримують солідні ударні навантаження, мають приємну тактильну поверхню і дарують естетичне задоволення завдяки цікавому дизайну.

Як замовити чохол на iPhone 14

Купити в Україні захисні аксесуари на Айфон 14 ви можете безпосередньо зі сторінки товару, що сподобався. Інтернет магазин доставляє ваші покупки додому або до складу перевізника у вашому місті. Ми співпрацюємо з українськими поштово-транспортними компаніями, ви можете обрати перевізника на власний розсуд.

При покупці чохлів iPhone 14 доступні різні форми оплати, у тому числі післяплати. Якщо виникають питання щодо характеристик тієї чи іншої моделі чохла на Айфон 14, як замовити бампер або з приводу доставки, будь ласка, телефонуйте на наш колл центр.

У нас Ви можете купити Чохол для iPhone 14 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за найкращою вартістю від 77,19 до 2 603,07 грн. каталозі онлайн магазину чохлів та аксесуарів для смартфонів E-Star з доставкою по Україні. Наші консультанти порекомендують Вам вибрати вигідні чохли, кейси, аксесуари для телефону, зверніться до чату на сайті або наберіть або зателефонуйте за телефоном (063) 39-70-259. Також, замовляй чохли, аксесуари, Anomaly, від відомих виробників - Тільки в нашому магазині. Сайт E-Star здійснює доставку Чохол для iPhone 14 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам міст: Одеса, Дніпро, Харків , а також інші міста України. Підбирайте та придбайте захисні чохли для смартфона від відомих виробників та створюйте свій особливий імідж. Замовити Чохол для iPhone 14 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо Підібрати Чохол для iPhone 14 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в онлайн магазині E-Star.ua докладніше на нашому сайті.