Чохол для OnePlus 11R

Оберіть колір:

Чохол для OnePlus 11R купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Основне призначення чохла — це захист телефону від швидкого зносу під час експлуатації і його пошкодження в несподіваних ситуаціях (удари, падіння). Навіть якщо експлуатація смартфона не дуже активна, завжди є ризики падіння пристрою, і навіть при носінні його в кишені, сумці уникнути забруднення і мікроподряпин практично неможливо. Купити чохол для OnePlus 11R і захисне скло до нього рекомендується одразу після придбання телефона.

Матеріал як критерій вибору чохла для телефону

Чохли для ВанПлюс 11Р представлені в широкому асортименті, але кожна модель стійка до зносу і естетично приваблива. Такі показники виробники досягають завдяки суворому відбору матеріалів для їх виготовлення. Натуральна і штучна шкіра. Шкіряні чохли для OnePlus відмінно поєднують високі естетичні показники і захисні функції. Шкіряні чохли довговічні, стійкі до зносу, прості в догляді та використанні. Преміальні варіанти аксесуарів виготовляють саме зі шкіри.

Силікон. Чохли з силікону завдяки своїм якостям відмінно пом'якшують удари під час падіння, захищають від проникнення всередину пилу, бруду, піску, частково захищають від вологи. Силікон гнучкий і міцний, завдяки чому чохли легко одягаються і щільно прилягають до корпусу, не надають пристрою громіздкості.

Пластик. Пластикові чохли ВанПлюс 11Р здатні захистити пристрій від вологи і забруднень, подряпин, потертостей.

Полікарбонат і поліуретан — матеріали, які відрізняються високою міцністю. Аксесуар відмінно захищає смартфон при падінні, при різних механічних впливах, цікаві завдяки широкій кольоровій гаммі.

Чохол-книжка OnePlus 11R: плюси і мінуси

Книжки досі залишаються найбільш популярним варіантом для захисту смартфонів. Вироби цікаві своєю універсальністю: більшість з них оснащені відділеннями для пластикових карток і візиток, грошових купюр і можуть частково виконувати функції візитниці або гаманця. Більшість моделей легко трансформуються в підставку, надійно утримують телефон в вертикальному положенні, дозволяючи комфортно переглядати відео, вести відеоконференцію.

Плюси чохлів-книжок:

  • жорстка конструкція надійно захищає телефон при падінні;
  • забезпечує захист фронтальної сторони, не вимагає додаткового захисту у вигляді скла;
  • відкидна кришка добре фіксується застібкою — магнітом, липучкою або кнопкою.

Чохли бампери, накладки для OnePlus 11R

Накладки — це чохли у вигляді рамки, які захищають бічні сторони і задню кришку пристрою. Це недорогі і надійні аксесуари: вони забезпечують захист від пилу і вологи, значно пом'якшують удар при падінні. Цінуються накладки завдяки простоті обслуговування, вони легко надягаються, щільно фіксуються, забезпечують доступ до бічних кнопок і роз'ємів.

Плюси чохлів-бамперів:

  • максимальний захист корпусу;
  • забезпечують швидкий доступ до дисплею і бічних кнопок;
  • практично непомітний, повністю повторює форму смартфона.
  • До мінусів аксесуара можна віднести відсутність захисту фронтальної зони, що легко виправити захисним склом.

Чому потрібно замовити чохол ВанПлюс 11Р на сайті E-Star?

Е-Стар — це інтернет-магазин з великим вибором аксесуарів для телефонів усіх моделей. На сайті пропонуються чохли OnePlus в широкому ціновому сегменті зі шкіри, силікону та в спеціальному виконанні — протиударні. Купуючи продукцію у нас, клієнти отримують хороше обслуговування і якісний товар. Також магазин Е-Стар гарантує:
- великий вибір моделей в широкій кольоровій гамі і ціновому сегменті;
- доступні, конкурентні ціни;
- якісну консультацію щодо вибору та обслуговування аксесуарів;
- швидку доставку зручними службами по всій Україні.

Ми пропонуємо найкращі умови придбання чохлів від провідних виробників.

Пропонуємо вибрати та купити Чохол для OnePlus 11R купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за вигідною ціною від 77,19 до 1 169,94 грн. каталог інтернет магазину аксесуарів та чохлів E-Star.ua з доставкою до всіх регіонів України. Наші консультанти підкажуть Вам підібрати вигідні кейси, аксесуари, чохли для телефону, напишіть на email або наберіть або дзвоніть за телефоном (050) 71-37-085. Також, ви можете обрати чохли, аксесуари, Mercedes, від відомих виробників - У нас на сайті. Електронний каталог E-Star реалізує доставку Чохол для OnePlus 11R купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star жителям регіонів: Київ, Одеса, Харків та у будь-який куточок України. Вибирайте та купуйте захисні чохли для смартфона в перевірених брендів та створіть свій особливий образ. Замовити Чохол для OnePlus 11R купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо Придбати Чохол для OnePlus 11R купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в інтернет магазині Е-Стар детальніше на нашому сайті.