Чохол для Realme 10 5G

Оберіть колір:

Чохол для Realme 10 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Міцні чохли Realme 10 5G

Гарний, блискучий, дуже ефектний Realme 10 5G підкорює користувачів зовнішнім виглядом та швидкодією. Не дивно, що такий вдалий з усіх поглядів гаджет хочеться зберегти працездатним і без видимих ушкоджень.

Для цього існує перевірений засіб – міцний захисний чохол Realme 10 5G. Він не тільки рятує від усіляких напастей, а й презентує екстер'єр у найвигіднішому світлі. Бажаєте — є прозорий бампер для Реалмі 10 5 Джі, а ні — можна купити закритий чохол книжку.

У будь-якому випадку, гаджет буде захищений надійним футляром Realme 10 5G. Замовити аксесуари на Реалмі 10 5джі має сенс в інтернет магазині Е-Стар.юа, тому що тут завжди гарний асортимент та чудові ціни.

Властивості чохлів для Реалмі 10 5 Джи

Чохол Realme 10 5G повністю відповідає габаритам пристрою 164,4*75,1*8,1мм та екрану з діагоналлю 6,6 дюйма. В аксесуарі є отвори для підключення зарядки, а також під виходи динаміків та інших комунікаторів.

Кожен бампер Реалмі 10 5 Джі забезпечений віконцем для камери, яка в цій моделі має чудові характеристики. Оптику смартфона захищає бортик, що виступає вгору.

Чохол бампер Realme 10 5G протиударний з першого погляду може здатися надто делікатним. Однак його конструкція та матеріали розраховані таким чином, щоб витримати неодноразове падіння без ушкоджень корпусу.

Ударостійкий бампер Реалмі 10 5 Джі роблять із пружного термополіуретану з посиленими кутовими секторами. З тією ж метою часто застосовують полікарбонат як основний матеріал, що забезпечує чохлу на Realme 10 5G високу міцність.

Гаджет можна захистити за допомогою чохла Realme 10 5G у вигляді книжки. Кейс може бути виконаний з полікарбонату, а також зі шкіри та її замінника. Обидва варіанти давно виробляються для інших моделей та довели свою ефективність у питанні захисту.

Виробники брендів, які пропонуються в нашому асортименті, приділяють значну увагу підбору кольорової гами та художнього оформлення чохлів Realme 10 5G. Велику популярність набули прозорі чохли Реалме 10 5 джі, оскільки вони дозволяють акцентувати увагу на початковому дизайні гаджета.

Для захисту від падінь та попередження ковзання всі чохли Realme 10 5G роблять з максимально текстурною поверхнею, щоб гаджет було зручно вхопити та легко утримувати в руках.

Дисплей потребує захисту від подряпин та ударів, для чого слід купити скло на екран Realme 10 5G. Невисока ціна аксесуара стимулює вжити запобіжних заходів, щоб у майбутньому не витратити набагато більше на ремонт.

Де є у продажу чохли для Realme 10 5G в Україні?

Купити захисний бампер для Реалмі 10 5джі в межах України ви можете з доставкою до вашого міста.

На сайті E-Star зробіть вибір відповідної моделі, користуючись, за бажанням, системою фільтрів. Якщо пошук не дав необхідних результатів, зателефонуйте до нашого кол-центру і спробуйте підібрати чохол для Realme 10 5G за допомогою оператора.

Замовити аксесуари на Реалмі 10 5 Джі можна з оплатою при отриманні, сплативши транспортні та фінансові послуги перевізнику.

Не витрачайте енергію на біганину по торгових центрах, купити чохол для Realme 10 5G в інтернет магазині Е-Стар можна набагато швидше та вигідніше.

У нас можливо підібрати та купити Чохол для Realme 10 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за вигідною вартістю від 73,47 до 305,97 грн. онлайн каталозі чохлів та аксесуарів E-Star з доставкою до всіх регіонів України. Наші менеджери підкажуть Вам підібрати чудові кейси, аксесуари, чохли для смартфона, зробіть заявку на сайті або зателефонуйте або зателефонуйте за телефоном (063) 39-70-259. Також, дивіться аксесуари, чохли, GETMAN, від відомих виробників - Тільки в нашому магазині. Сайт E-Star.ua виконає постачання Чохол для Realme 10 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям у: Київ, Одеса, Харків та у будь-який куточок України. Замовляйте захисні чохли для телефону в авторитетних брендів та створюйте свій унікальний імідж. Зробити покупку Чохол для Realme 10 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Підібрати Чохол для Realme 10 5G купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в каталог магазину E-Star докладніше на нашому сайті.