Чохол для Realme 10 Pro

Оберіть колір:

Чохол для Realme 10 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Гарні захисні чохли Realme 10 Pro

Сховати блискучий Реалмі 10 Про в чохол не дуже хочеться, і це цілком зрозуміло. Апарат і справді гарний, але тут і криється проблема. Блиск притягує не лише погляд, а й відбитки пальців, і швидко тьмяніє.

Друга причина, через яку слід купити чохол на Realme 10 Pro, полягає у форматі та матеріалі корпусу. Він зроблений із пластику, задня стінка має обтічну форму, тому надзвичайно ковзає.

Чохол Realme 10 Pro не допустить забруднення, падіння та псування телефону, а значить, ваш Реалме 10 Про не втратить товарний вигляд.

Замовити за прийнятною ціною чохол для Realme 10 Pro можна онлайн на ресурсі E-Star, уникаючи витрати часу на пошуки аксесуарів у магазинах та на ринку.

Розмаїття чохлів на Реалмі 10 Про

Модельний ряд аксесуарів Realme 10 Pro складається з чохлів книжок, протиударних бамперів та загартованого скла на екран Реалме 10 Про. Усі модифікації представлені у різному кольорі.

За невелику ціну ви можете купити силіконовий бампер для Realme 10 Pro, зсередини вистелений мікрофіброю. Подвійний шар забезпечує повний захист від подряпин та забруднень. Приємний і шорсткий на дотик бампер доволі тонкий, але не боїться випадкового падіння з невеликої висоти, навіть якщо внизу кахель або асфальт.

 

Протиударні чохли Реалме 10 Про трохи товстіші, але дуже зручно лягають в руку. Товщина термополіуретанового шару не впливає на його еластичність, забезпечуючи амортизацію, особливо в кутових частинах, де передбачені потовщені подушки безпеки.

Зазначимо, що низка бамперів для Realme 10 Pro виконана з прозорих або напівпрозорих матеріалів, що дозволяє не приховувати модний колір і фактуру смартфона.

Чохли книжки Реалме 10 Про існують у двох іпостасях:

  • класичного типу, що виглядають як шкіряне портмоне;
  • функціонально-мінімалістичні.

Перший вид чохла Realme 10 Pro часто доповнений кишеньками для купюр, що ще більше підкреслює його схожість із гаманцем.

Полікарбонатні книжки для Realme 10 Pro відрізняються дуже малими розмірами, вони не впливають на вагу гаджета, проте успішно попереджають утворення тріщин і подряпин.

Чохли на Реалмі 10 Про із дзеркальною поверхнею не тільки вкрай ефектно виглядають, але й можуть бути інтегровані з дисплеєм. Якщо встановити спеціальний додаток, то на верхній кришці чохла Realme 10 Pro відображатиметься екран. Можна навіть зателефонувати, не відкриваючи аксесуар.

Всі бампери бажано доукомплектувати захисним склом на екран Realme 10 Pro, щоб жодні удари не могли зіпсувати цілісність апарату.

Як замовити чохол Realme 10 Pro у Києві?

Існує два способи купити чохол для Реалмі 10 Про: в магазині та в інтернеті. Аксесуари для нового гаджета дуже важко знайти в торгових центрах, зате покупка онлайн на сайті Е-Стар займає лише кілька хвилин.

Кожен аксесуар, придбаний у нашому інтернет-магазині, має гарантію, і може бути доставлений у будь-яку точку України — хоч до Києва, хоч у Дергачі.

Купити бампер Realme 10 Pro можна післяплатою або за передоплатою, якщо ви не хочете оплачувати фінансові послуги перевізника.

Зателефонуйте, будь ласка, до кол-центру, якщо залишилися якісь нез'ясовані питання щодо чохлів або їх доставки.

Ми рекомендуємо Вам підібрати та купити Чохол для Realme 10 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за виправданою вартістю від 77,19 до 321,78 грн. онлайн магазині чохлів для смартфонів Е-Стар з доставкою до всіх міст України. Наші менеджери допоможуть Вам вибрати найкращі кейси, аксесуари, чохли для телефону, зробіть заявку на сайті або зателефонуйте або зателефонуйте (050) 71-37-085 Також, поглянь аксесуари, чохли, Avoc ZView, від відомих брендів - Тільки в нашому маркетплейсі. Магазин E-Star реалізує доставку Чохол для Realme 10 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям у: Миколаїв, Кривий Ріг, Львів , а також інші регіони України. Вибирайте та замовляйте аксесуари до смартфонів в відомих виробників та створіть свій особистий стиль. Придбати Чохол для Realme 10 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Підібрати та купити Чохол для Realme 10 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в онлайн магазині Е-Стар докладніше на нашому сайті.