Чохол для Xiaomi Redmi K40S

Оберіть колір:

Чохол для Xiaomi Redmi K40S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Добротні аксесуари та чохли Xiaomi Redmi K40S

Придбавши новий гаджет, подбати про його збереження має кожен власник Xiaomi Redmi K40S, чохол для якого можна і потрібно купити негайно.

Для цього існує спеціалізований ресурс E-Star, один із найбільших в Україні сервісів із продажу аксесуарів для мобільних девайсів.

Чохлам на Xiaomi Redmi K40S відводиться окремий розділ на сайті. Тут зібрані всі бампери та аксесуари, які ідеально підходять на Ксіомі Редмі К40С.

Смартфон вигідно відрізняється від свого попередника кращим екраном з частотою оновлення 120 Гц, покращеною камерою зі стабілізацією зображення та деякими іншими характеристиками при збереженні помірної ціни. Чохол потрібен, щоб Ксіомі Редмі К40С залишався неушкодженим весь свій термін служби, який може бути дуже тривалим.

Купити бампери Xiaomi Redmi K40S з доставкою по Україні можна післяплатою або з передоплатою на e-star.ua.

Які чохли є для Ксіомі Редмі К40С

Багатоваріантність пропозицій чохлів на Xiaomi Redmi K40S може шокувати, тому рекомендуємо скористатися системою автоматизованого підбору за параметрами. Ви можете віддати перевагу чохлу бамперу або чохлу книжці на Ксіомі Редмі К40С, задати характеристики за типом матеріалу або ступенем захисту.

Бампер легкого захисту для Xiaomi Redmi K40S стане ідеальним способом захистити від плям та подряпин, якщо ви в цілому акуратно поводитеся з технікою.

Будь-який чохол допомагає зменшити ковзання Ксіомі Редмі К40 С у долоні, що має важливе значення для такого великого апарату з діагоналлю 6,67 дюймів.

Водночас, якщо ви любите спорт, робите фото в незвичайних та екстремальних умовах, працюєте в зоні підвищеної небезпеки, протиударний чохол Xiaomi Redmi K40S стане найкращим вибором.

Особливістю протиударних бамперів Ксіомі Редмі К40 є застосування полікарбонату як матеріалу з високою поверхневою в'язкістю і міцністю, завдяки чому бампер витримує сильні удари. Чохли Xiaomi Redmi K40S із полікарбонату є у формі книжок та накладок, тому кожен зможе вибрати та замовити аксесуар за своїм смаком та звичками.

Зверніть увагу на чохли книжки Ксіомі Редмі К40 С у вигляді шкіряного портмоне. Це елегантні аксесуари з відділеннями для карток, що складаються в підставку, і, що найважливіше, захищають екран Xiaomi Redmi K40S від пошкоджень.

Для захисту дисплея Ксіомі Редмі К40 С бажано купити скло на екран, яке виготовляють із загартованого ударостійкого матеріалу. Скло чудово поєднується з бампером накладкою Xiaomi Redmi K40S, утворюючи повний захист девайса від механічних пошкоджень.

Як купити хороший чохол Ксіомі Редмі К40 С у Києві?

Добротні якісні чохли для Xiaomi Redmi K40S представлені на віртуальних полицях сайту E-star.ua. Їх можна купити у будь-якому куточку України: у Києві, Львові, Черкасах, Дніпрі, Харкові та інших регіонах.

Багатолітній досвід продажу аксесуарів дозволяє нам відбирати найкращі чохли Xiaomi Redmi K40S від перевірених виробників та відомих брендів, пропонуючи їх замовити за вигідною ціною всім бажаючим.

Доставку до Києва та інших населених пунктів здійснюють українські перевізники за своїми тарифами. Ми дуже швидко обробляємо заявки та відвантажуємо чохли бампери Ксіомі Редмі К40С у транспортній упаковці, щоб ви могли якнайшвидше захистити свій девайс від пошкоджень.

ТоварЦена
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S iPaky Carbon Fiber Black (Чорний)185.07
[commerce_product:title]Чохол книжка для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S idools Retro Red (Червоний)292.95
[commerce_product:title]Чохол книжка для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly Carbon Book Green (Зелений)321.78
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер Nillkin CamShield Leather для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Dark Green (Темно зелений)386.88
Преміальний чохол книжка для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly K'try Premium Black (Чорний)Преміальний чохол книжка для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly K'try Premium Black (Чорний)312.48
Чохол книжка Nillkin Qin Pro (шторка на камеру) для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Red (Червоний)Чохол книжка Nillkin Qin Pro (шторка на камеру) для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Red (Червоний)420.36
Чохол бампер для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly Metal Carbon Leather Black (Чорний)Чохол бампер для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly Metal Carbon Leather Black (Чорний)491.97
[commerce_product:title]Протиударний чохол бампер для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Anomaly Rugged Shield Blue (Синій)210.18
[commerce_product:title]Чохол бампер Nillkin TPU Nature для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Transparent (Прозорий)174.84
Чохол книжка Nillkin Qin Pro (шторка на камеру) для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Brown (Коричневий)Чохол книжка Nillkin Qin Pro (шторка на камеру) для Xiaomi Poco F4 / Redmi K50 / Redmi K50 Pro / Redmi K40S Brown (Коричневий)420.36

Надаємо можливість замовити Чохол для Xiaomi Redmi K40S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за вигідною ціною від 77,19 до 595,20 грн. каталозі онлайн магазину аксесуарів та чохлів для смартфонів E-Star з доставкою в будь-який куточок України. Наші консультанти порадять Вам вибрати найкращі чохли, аксесуари, кейси, зв'яжіться з нами по email або поштою або дзвоніть або зателефонуйте за телефоном (050) 71-37-085. Ще, знаходиш аксесуари, чохли, Shengo, від популярних виробників - тільки в нас. Інтернет магазин E-Star реалізує доставку Чохол для Xiaomi Redmi K40S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам міст: Миколаїв, Кривий Ріг, Львів та по всій Україні. Підбирайте та замовляйте аксесуари до смартфонів в найкращих брендів та створюйте свій особистий стиль. Підібрати Чохол для Xiaomi Redmi K40S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо Вибрати та купити Чохол для Xiaomi Redmi K40S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в магазині E-Star.ua детальніше на нашому сайті.