Чохол для iPhone 14 Plus

Оберіть колір:

Чохол для iPhone 14 Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Купити чи не купити чохол на iPhone 14 Plus?

Чудовий, величезний, з екраном 6,7”, глянсовий, гладкий, слизький iPhone 14 Plus одночасно вражає широкими можливостями та викликає легкий страх. Ще б пак, упустити такого красеня дуже не хочеться.

Заплативши чималу ціну за володіння "яблучною" новинкою, не поскупіться купити протиударний чохол на Айфон 14 Плюс. Так ви зможете захистити апарат не тільки від ударів, а й від пилу, вологи, плям від пальців, а заразом набудете душевного спокою.

Купаючи захисні аксесуари, ви насамперед захищаєте себе та свій гаманець від ймовірних витрат на ремонт розбитого гаджета.

iPhone 14 Plus виглядає і працює бездоганно. У ваших силах зберегти такий стан надовго.

У чому відмінності чохлів на iPhone 14+?

Модель Плюс у 14-й серії Айфона має збільшений корпус, велику батарею та чудові об'єктиви. Візуально апарат дуже схожий на свого попередника із минулорічної лінійки.

Проте захисний чохол на iPhone 14 Plus слід купувати з асортименту своєї категорії, тому що незначні відмінності в габаритах не дозволяють користуватися застарілими бамперами.

Навіть якщо візуально ви не спостерігаєте відмінностей, чохол повинен ідеально збігатися з формою та розмірами корпусу Айфон 14 Плюс, інакше він може надягатися насилу або бути надто вільним. І в тому, і в іншому випадку iPhone 14 Plus не отримає належного захисту, тому що будуть порушені розрахункові параметри чохла.

Правильний бампер на Айфон 14 Плюс облягає корпус щільно, одягається легко, без зайвих зусиль. Усі отвори на чохлі повинні точно збігатися з місцями підключення зовнішніх пристроїв.

Проріз на камеру має захисний бортик, щоб об'єктив, що сильно виступає, не був пошкоджений твердою поверхнею меблів, якщо покласти гаджет на стіл камерою вниз.

Моделі бамперів iPhone 14 Plus можуть бути сумісні з пристроями MagSafe, це завжди зазначено в описі товару.

Захисні якості чохла для iPhone 14 Plus

Чохол бампер для Айфон 14 Плюс призначений для захисту від бруду та пальцевих відбитків, зменшення ковзання апарата в руці, посилення протиударного захисту.

З цією метою бампери роблять із міцних та пружних матеріалів, формуючи не просто обтягуючу накладку, але з утворенням протиударних буферів та рельєфів. Пружні кутові подушки безпеки значно знижують ризик отримання пошкоджень Айфон 14 Плюс.

Найчастіше застосовують ударостійкий полікарбонат для захисту від бічних ударів. У чохлах, сертифікованих за військовим стандартом захисту, можуть використовувати металевий каркас та загартоване скло.

Для того, щоб знизити ризик падіння iPhone 14 Plus з рук, на чохол наносять різного типу рельєфи або формують особливу структуру поверхні. При цьому на дотик бампер стає приємним і не ковзає.

Як вибрати захисні аксесуари на iPhone 1 Плюс?

Замовити чохол або захисне скло на iPhone 14 Plus можна в інтернет магазині E-Star, попередньо вибравши найкращу модель з широкого асортименту.

Вашій увазі пропонуються чохли для Айфон 14+ протиударні, з цікавим дизайном, з металевим корпусом, з термополіуретану та багато інших. Позначте бажані параметри на панелі фільтрів, щоб автоматично підібрати найбільш підходящі варіанти.

Купити чохол бампер iPhone 14 Plus можна онлайн цілодобово та по телефону гарячої лінії (тільки у робочий час), з доставкою по регіонах України.

Пропонуємо купити Чохол для iPhone 14 Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за нормальною ціною від 77,19 до 2 603,07 грн. маркетплейсе чохлів та аксесуарів Е-Стар з доставкою по Україні. Наші менеджери порекомендують Вам вибрати гарні чохли, кейси, аксесуари, напишіть нам на електронну пошту або наберіть або дзвоніть за телефоном (050) 71-37-085. Ще, замовте аксесуари, чохли, WAVE, від світових брендів - У нас на сайті. Інтернет каталог Е-Стар реалізує доставку Чохол для iPhone 14 Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам регіонів: Дніпро, Харків, Львів , а також інші міста України. Купуйте аксесуари до смартфонів в перевірених виробників та робіть свій особистий стиль. Вибрати та купити Чохол для iPhone 14 Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Вибрати та купити Чохол для iPhone 14 Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в у магазині нашого бренду E-Star.ua докладніше на нашому сайті.