Чохол для Realme 10 Pro Plus

Оберіть колір:

Чохол для Realme 10 Pro Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Який чохол потрібний для незвичайного Realme 10 Pro Plus?

Топова новинка Realme 10 Pro Plus може довго залишатися вашим найвдалішим придбанням, якщо ви не забудете купити чохол для Realme 10 Pro Plus.

Справа в тому, що навіть при найдбайливішому використанні на пластиковому корпусі неминуче з'являються відбитки пальців та мікроподряпини, в яких нашаровується бруд. Проходить трохи часу, і блискучий Реалме 10 Про Плюс стає каламутним, потертим, добре якщо без тріщин і сколів.

Гаджет може роками виглядати як новенький, якщо купити чохол для Realme 10 Pro Plus та скло на екран. Ви не згаєте багато часу на сайті e-star.ua, щоб підібрати зручну модель за доступною ціною.

Чим відрізняються чохли на Реалмі 10 Про Плюс?

Чохол Realme 10 Pro Plus виготовляється за сучасними стандартами безпеки та якості. Для виробництва та розробки використовуються дані досліджень про можливі загрози та поведінку гаджета при падіннях та ударних впливах.

Саме тому чохли Realme 10 Pro Plus чудово тримають удар, не пошкоджуючись самі і не допускаючи тріщин на телефоні.

Нагадаємо, що вибирати чохол бампер для Realme 10 Pro Plus потрібно точно під свою модель, щоб уникнути невідповідностей фізичних розмірів. У випадку Реалмі 10 Про+ габарити становлять 161,5*73,9*7,78 мм.

Чохол Realme 10 Pro Plus точно збігається отворами з місцями розміщення роз'ємів і датчиків основної камери, яка в цій моделі дуже ефектна. По периметру камера захищена валиком, що виступає. Якщо цього недостатньо, для захисту від ударів можна купити скло на камеру Realme 10 Pro Plus. Є й бампери, які закривають камеру шторкою.

Враховуючи всі технічні нюанси, виробники розробили масу варіантів чохлів Реалмі 1 Про Плюс:

  • чохол книжка Realme 10 Pro Plus із пластику;
  • бампер (накладка) протиударна;
  • силіконовий чохол;
  • чохли Clear view з підтримкою відображення екрана.

    Ціна аксесуарів Realme 10 Pro Plus залежить від особливостей будови та функцій, а також бренду, але в будь-якому випадку завжди доступна широкому колу споживачів.

    Вибирати чохол Реалме 10 Про Плюс потрібно за тими вимогами та загрозами, які можуть виникнути під час експлуатації. Зазвичай при невеликих ризиках падіння достатньо створити легкий захист, для чого підійде будь-який недорогий чохол Realme 10 Pro Plus.

    Протиударний бампер потрібен у тому випадку, якщо ви побоюєтеся регулярних падінь внаслідок екстремальних умов або дуже активного способу життя.

    Особливість ударостійких бамперів Realme 10 Pro Plus полягає в тому, що вони не ламаються при багаторазових падіннях, а також не допускають поломок і тріщин на корпусі Реалме 10 Про Плюс.

    Де і як замовити чохол Realme 10 Pro Plus в Україні?

    Купити аксесуари для Реалме 10 Про Плюс, у тому числі загартоване скло на екран Realme 10 Pro Plus, ви можете швидко та недорого в інтернет магазині Е-Стар.

    Прямі поставки брендових виробів від виробників дозволяють встановлювати хорошу ціну та підтримувати великий асортимент у складській програмі.

    Вибравши чохол для Реалме 10 Про плюс, оформіть кошик, вкажіть адресу доставки, внесіть оплату. Якщо бажаєте купити аксесуари післяплатою, вкажіть це при оформленні.

    До моменту відвантаження з вами зв'яжуться менеджери контакт центру, щоб звірити реквізити доставки по Україні, яка можлива перевізником на діючі відділення.

    Рекомендуємо вибрати та купити Чохол для Realme 10 Pro Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за актуальною ціною від 77,19 до 321,78 грн. онлайн каталозі чохлів для смартфонів E-Star.ua з доставкою в будь-який куточок України. Наші менеджери підкажуть Вам підібрати найкращі чохли, аксесуари, кейси, зробіть заявку на сайті або зателефонуйте або зателефонуйте за телефоном (063) 39-70-259. Ще, дивіться аксесуари, чохли, My Colors, від відомих брендів - у нашому магазині. Електронний каталог Е-Стар реалізує доставку Чохол для Realme 10 Pro Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star жителям регіонів: Львів, Київ, Запоріжжя та в інші міста України. Купуйте захисні чохли для смартфона від авторитетних брендів та створіть свій особистий імідж. Вибрати та купити Чохол для Realme 10 Pro Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Вибрати та купити Чохол для Realme 10 Pro Plus купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в онлайн магазині Е-Стар докладніше на нашому сайті.