Чохол для Realme Narzo 50 Pro

Оберіть колір:

Чохол для Realme Narzo 50 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Кращі чохли для Realme Narzo 50 Pro

Збираючись купити захисний чохол для Реалмі Нарзо 50 Про, будьте уважні: у цій лінійці бренду моделі відрізняються розмірами та фізичними характеристиками, тому захисні аксесуари потрібно підбирати точно під свою модифікацію. Realme Narzo 50 Pro має дисплей розміром 6,43 дюйма, тоді як молодша модель має більші габарити.

Чохол для захисту Realme Narzo 50 Pro, купити який можна на сайті E-STAR, шукайте в цьому розділі сайту, вказавши необхідні характеристики у системі фільтрів.

Асортимент розрахований на різні смаки та потреби, тому всі бажаючі можуть замовити бампер Реалмі Нарзо 50 Про згідно своїх пріоритетів за прийнятною ціною.

Особливості чохлів Realme Narzo 50 Pro

Чохол бампер Реалмі Нарзо 50 Про виготовлений точно під модель розміром 160*73*8 мм з урахуванням розміщення зовнішніх роз'ємів та камери.

Під основний модуль камери є виїмка, яка в протиударному чохлі Realme Narzo 50 Pro облямована бортиком для захисту від подряпин. Якщо гаджет лежить на столі камерою вниз, вона не стикатиметься з твердою поверхнею і не подряпається.

Чохли сумісні із захисним склом на екран Реалмі Нарзо 50 Про. Захист дисплея допоможе уберегти його від забруднень, ударів та подряпин. Загартоване скло має противибуховий ефект, воно не розлітається на уламки у разі сильного удару.

Купити захисний бампер Realme Narzo 50 Pro варто хоча б для того, щоб зберегти телефон чистим і не подряпаним. У звичайних умовах це найпоширеніші пошкодження, які неабияк псують зовнішній вигляд гаджета.

Щоб захистити Реалмі Нарзо 50 Про від ударів та серйозних механічних навантажень, рекомендовано замовити чохол із ударостійких матеріалів. Одним з таких є полікарбонат, відомий своєю міцністю за мінімальної ваги та ціни.

Бампери з полікарбонату користуються великою популярністю, їх виробляють усі відомі бренди. Бампери Realme Narzo 50 Pro відрізняються зовнішнім виглядом та конструкційними особливостями, але всі успішно протистоять надлишковим навантаженням.

Чим відрізняється чохол книжка для Реалмі Нарзо 50 Про

Чохол книжка Realme Narzo 50 Pro, виконаний у вигляді портмоне або маленького блокнота, забезпечує всебічний захист телефону включно з екраном.

Чохол книжку Реалмі Нарзо 50 Про частіше хочуть купити прихильники класичного дизайну, хоча в нашому асортименті є моделі в різному виконанні, в тому числі мінімалістичні, які не додають обсягу та ваги.

Перевагою чохла книжки Realme Narzo 50 Pro є поліфункціональність. Її можна перетворити на підставку, і тим самим звільнити руки під час перегляду відео. Внутрішні кишеньки чохла книжки використовують для зберігання карток та банкнот.

Як вибрати і де замовити аксесуари для Realme Narzo 50 Pro?

Вибирати модель бампера на Реалмі Нарзо 50 Про можна за типом, кольором, дизайном, додатковими функціями та ціною. Перш ніж купити чохол на Realme Narzo 50 Pro, подумайте, який ступінь захисту потрібний: легкий або сильний.

Вибраний бампер Реалмі Нарзо 50 Про можна купити через кошик в онлайн магазині e-star.ua та оплатити через систему платежів.

Якщо є питання щодо властивостей або наявності чохлів Realme Narzo 50 Pro, телефонуйте в кол центр. Оператори допоможуть розібратися та оформлять заявку по телефону.

Доставка по Україні виконується через перевізників, вартість доставки не включена до ціни аксесуарів Реалмі Нарзо 50 Про.

У нас можна придбати Чохол для Realme Narzo 50 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за гарною вартістю від 77,19 до 420,36 грн. каталозі аксесуарів та чохлів для смартфонів E-Star з доставкою по Києву та всій Україні. Наші консультанти допоможуть Вам вибрати гарні кейси, чохли, аксесуари для телефону, зверніться до чату на сайті або дзвоніть або дзвоніть з мобільного (063) 39-70-259. Також, подивися чохли, аксесуари, Poetic, від найкращих брендів - на нашому сайті. Каталог E-Star виконує доставку Чохол для Realme Narzo 50 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам у міста: Миколаїв, Кривий Ріг, Львів , а також інші регіони України. Вибирайте та замовляйте аксесуари до смартфонів від найкращих брендів та створюйте свій особистий імідж. Вибрати та купити Чохол для Realme Narzo 50 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо Підібрати та купити Чохол для Realme Narzo 50 Pro купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в каталог магазину E-Star докладніше на нашому сайті.