Чохол для Samsung Galaxy M23

Оберіть колір:

Чохол для Samsung Galaxy M23 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Як і де в Україні замовити аксесуари для захисту Samsung Galaxy M23?

Чарівний Samsung Galaxy M23, щойно з'явившись у продажу, негайно виходить до списку топових позицій. Нічого дивного — доступна ціна і відмінний набір характеристик зробили свою справу. Ось тільки із захистом виробник недопрацював; простий пластиковий корпус, хоч і в красивому забарвленні, в жодному разі не має протиударних властивостей.

Вихід один, і він доступний усім жителям України: замовити чохол бампер Samsung Galaxy M23 на сайті Галаксімаркет. Тільки тут найновіші зразки захисних аксесуарів Самсунг Галаксі М23, включаючи бампери накладки та чохли книжки за нормальною ціною.

Купіть бампер Samsung Galaxy M23 у комплекті із захисним склом, щоб бути впевненим: ви зробили все необхідне для збереження смартфона.

У чому особливості захисних чохлів Самсунг Галаксі М23?

За даними виробника, лінійка Samsung Galaxy M23 відрізняється немаленькими розмірами: вага майже 200 гр, габарити: 166*77*8,4 мм. Це перший фактор, який говорить про необхідність вибрати і купити бампер точно під цю модель Samsung Galaxy M23.

Екран майже безрамковий, з краплеподібним отвором для лицьової камери. Значить, скло на екран Samsung Galaxy M23 має бути точно в розмір, і, бажано, мати повне проклеювання по площі, щоб уникнути будь-яких нестиковок.

Захисні чохли Samsung Galaxy M23, які ви можете бачити на сторінках цього каталогу, виготовляються точно з усіма параметрами моделі, мають вирізи в необхідних місцях для приєднання зовнішніх пристроїв.

Те саме стосується й основної камери на тильній поверхні. Потрійний модуль міститься в окремій області, виділеній невеликим піднесенням над площиною корпусу. Кожен бампер на Самсунг Галаксі М23 має правильно розташований отвір під модуль камер.

Деякі бампери для Samsung Galaxy M23 обрамляють потрійний модуль датчиків камери бортиком завтовшки 1-1,5 мм. Здавалося б, дрібниця, але цей запобіжний засіб відмінно працює, оберігаючи камери від зіткнення зі столом або тумбою.

Які види чохла Samsung Galaxy M23 є у продажу?

Лінійка бамперів Самсунг Галаксі М23 складається з екземплярів із силікону, термополіуретану та полікарбонату. Вироби прозорі та однотонні кольорові, різною мірою мають протиударні властивості.

У нас ви можете купити чохли - книжки для Samsung Galaxy M23 у вигляді портмоне зі шкіри; у формі мініатюрної записника; із дзеркальною поверхнею та інші.

Виробники приділяють увагу тому фактору, що багато телефонів розбиваються, вислизаючи з рук. Тому на чохлах бамперах Samsung Galaxy M23, представлених в асортименті, передбачені заходи для зменшення ковзання: шорсткий матеріал, рифлена поверхня, рельєфний корпус.

Для автомобілістів може бути корисною опція магнітного тримача, розміщеного на задній стінці бампера Самсунг Галаксі М23. Вона дозволяє звільнити руки і в той же час тримати апарат в полі зору при русі в машині.

Якщо в даний момент потрібної моделі бампера немає на складі Галаксімаркет, ви можете зробити попереднє замовлення без будь-якої оплати. Як тільки чохол Самсунг Галаксі М23 надійде у продаж, ви будете негайно оповіщені нашою службою клієнтської підтримки.

Унікальна можливість придбати Чохол для Samsung Galaxy M23 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за найкращою ціною від 77,19 до 1 163,43 грн. каталог інтернет магазину чохлів для смартфонів E-Star.ua з доставкою по Києву та Україні. Наші менеджери порекомендують Вам вибрати чудові аксесуари, чохли, кейси, напишіть нам на електронну пошту або дзвоніть або дзвоніть за телефоном (068) 77-25-379. Ще, дивіться чохли, аксесуари, Case-Mate, від світових брендів - у нашому магазині. Сайт E-Star зробить доставку Чохол для Samsung Galaxy M23 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star які проживають у регіонах: Харків, Львів, Запоріжжя , а також інші регіони України. Вибирайте та купуйте аксесуари до смартфонів від найвідоміших брендів та створюйте свій особистий образ. Придбати Чохол для Samsung Galaxy M23 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Придбати Чохол для Samsung Galaxy M23 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в магазині Е-Стар докладніше на сайті.