Чохол для Xiaomi 12S

Оберіть колір:

Чохол для Xiaomi 12S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Основна функція чохла — це захистити телефон від зносу під час експлуатації. Навіть якщо користувач не дуже активний, завжди є ризики падіння пристрою, і навіть при носінні його в сумці або кишені уникнути забруднення і мікроцарапин практично неможливо. Купити чохол для Xiaomi 12S рекомендується відразу після покупки смартфона.

Матеріал — основний критерій вибору аксесуара

Чохли для Xiaomi Numeral Series у магазині E-Star представлені в широкому асортименті. Найпопулярніші моделі стійкі до зносу та мають відмінні естетичні показники завдяки використанню в виробництві якісних матеріалів.

Силікон. Чохли з силікону відмінно захищають від падінь і ударів, вберігають від пилу, бруду, піску і частково вологи. Завдяки особливостям матеріалу силіконові чохли легко одягаються і щільно прилягають, не надають пристрою громіздкості.

Пластик. Пластикові чохли для Сяомі 12С — непогана захист від вологи та забруднень, потертостей. Але через крихкість пластик погано захищає пристрій від ударів. Тому рекомендується віддавати перевагу поєднаним пластиковим чохлам, наприклад, із силіконовими компонентами.

Шкіра. Шкіряні чохли для Xiaomi 12S все ще залишаються фаворитами. Якісна шкіра відмінно поєднує високі естетичні показники і захисні функції. Такі чохли довговічні, прості у догляді і використанні.

Полікарбонат і поліуретан. Ці матеріали цінуються за своєю міцністю. Такий чохол відмінно захищає пристрій від падіння і механічного впливу і може виготовлятися в різних кольорових варіаціях.

Метал. Протиударні чохли: назва говорить сама за себе. Мега міцні аксесуари повністю виключають пошкодження смартфона при ударі навіть при падінні з висоти.

Чохол-книжка Xiaomi 12S: плюси і мінуси

Книжки — найбільш популярні чохли для смартфонів. Вони привертають своєю універсальністю: більшість з них оснащені кишенями для карток і візиток, грошей і можуть частково виконувати функції візитниці або гаманця. Більшість моделей завдяки конструктивним особливостям легко трансформуються в підставку, що дозволяє комфортно переглядати фільми.

Плюси:

  • жорстка конструкція надійно захищає телефон від падіння;
  • забезпечує захист фронтальної сторони;
  • легко закривається і добре фіксується магнітом, липучкою або кнопкою.

Мінуси:

  • не захищає дисплей, потрібен додатковий захист (скло, плівка);
  • з часом деформується, забарвлюється.

Чохли-накладки для Сяомі 12С

Накладки — це чохли, які захищають бічну частину та задню кришку смартфона. Це недорогі, але досить надійні аксесуари: вони можуть забезпечити захист від пилу і вологи, значно пом'якшити удар при падінні. Накладки цінуються за простоту обслуговування і зміни, вони щільно фіксуються, забезпечують доступ до бічних кнопок і роз'ємів.

Плюси:

  • максимально захищають корпус;
  • забезпечують швидкий доступ до дисплею;
  • повністю повторюють форму пристрою, не утяжеляють його, не роблять важким.

Мінуси:

  • не захищає дисплей, потрібен додатковий захист (скло, плівка);
  • з часом деформується, забарвлюється.

Бампер: переваги і недоліки

Чохол-бампер захищає тільки бічні частини телефона, виготовлений у формі рамки і ідеально повторює його форму. Дешева модель пом'якшує удари і не деформує корпус, практично непомітна і не робить пристрій важким.

Плюси:

  • доступна ціна;
  • простота обслуговування.

Мінуси: виріб не захищає фронтальну сторону і задню кришку.

Броньовані чохли для Xiaomi 12S

Протиударні чохли повністю виправдовують свою назву. Моделі відмінно захищають смартфони від будь-якого типу пошкоджень, роблячи їх актуальними для активних і непеданних користувачів.

Протиударний чохол має наступні переваги:

Недоліки моделі:

  • максимальний рівень захисту від механічного впливу;
  • вологостійкий;
  • відмінно себе проявляє в екстремальних умовах: під час занять спортом, активного відпочинку.
  • великий розмір;
  • вага;
  • незручність у використанні.

Чому варто замовити чохол Xiaomi 12S на сайті E-Star?

Інтернет-магазин Е-Стар пропонує великий вибір моделей чохлів на Xiaomi Numeral Series. Наші клієнти вже встигли оцінити переваги покупок на нашому сайті:
великий вибір моделей у широкій кольоровій гаммі;
доступні, конкурентні ціни;
якісна консультація менеджерів щодо вибору і обслуговування аксесуарів;
швидка доставка зручними службами по всій Україні.

Ми пропонуємо найкращі умови придбання чохлів від провідних виробників.

Пропонуємо Вам вибрати та замовити Чохол для Xiaomi 12S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за виправданою ціною від 77,19 до 1 462,89 грн. магазині чохлів для телефону E-Star.ua з доставкою по Україні. Наші консультанти порадять Вам підібрати найкращі чохли, аксесуари, кейси для телефону, зв'яжіться з нами по email або поштою або дзвоніть або зателефонуйте за номером телефону (050) 71-37-085. Також, замовляй аксесуари, чохли, Baiwei, від популярних виробників - у нашому магазині. Сайт E-Star привезе Чохол для Xiaomi 12S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star покупцям міст: Львів, Київ, Запоріжжя та у будь-який регіон України. Підбирайте та замовляйте захисні чохли для телефону в перевірених брендів та створіть свій унікальний імідж. Придбати Чохол для Xiaomi 12S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Придбати Чохол для Xiaomi 12S купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star можна, можливо в магазині E-Star докладніше на сайті.