Чохол для OnePlus Ace

Оберіть колір:

Чохол на OnePlus Ace

Навіть при обережному використанні смартфона завжди є ризики його падіння, подряпини та інших механічних пошкоджень. Чохли для OnePlus Ace створені спеціально для мінімізації експлуатаційних пошкоджень. Залежно від типу та моделі чохла він може виконувати наступні захисні функції:

  • захист дисплея від розтріскування при ударі, сонці, тертя;
  • поглинання ударів при падінні;
  • мінімізація впливу вологості та мікропилу.

Щоб захистити свій телефон максимально, рекомендується вибирати чохол з урахуванням умов експлуатації пристрою і віддавати перевагу моделям, розробленим спеціально для вашого смартфона.

Бампер для OnePlus Ace

Бампер - чохол у вигляді рамки. Залежно від моделі, він може захищати лише бічні сторони або ж задню панель включно. Бампер-накладка зручна і практична: її легко надягати, а завдяки щільному приляганню до корпусу вона надійно захищає від зайвої вологості та пилу. При падінні телефона бампер добре поглинає удар. Єдиний мінус - відсутність захисту дисплея, тому рекомендується купити чохол для OnePlus Ace в комплекті з захисним склом. На сайті нашого магазину можна придбати ультратонкий чохол-бампер для OnePlus Ace. Аксесуар не ускладнює телефон, він естетично привабливий і практично непомітний.

Чохли-книжки для OnePlus

Чохол-книжка для OnePlus Ace все ще залишаються лідерами за рівнем захисту, який вони забезпечують смартфонам. Завдяки своїй конструкції книжки захищають задню панель корпусу, дисплей та бічні сторони. Моделі з позначкою "view" оснащені віконцем, через яке є постійний доступ до інформації на дисплеї: час, вхідні дзвінки та сповіщення.

Купити чохол для OnePlus Ace рекомендується практичним людям: завдяки розташованим всередині та зовні кишенькам він може виконувати функції гаманця або візитниці. Деякі моделі легко трансформуються в підставки, що створює комфортні умови для перегляду відео.

Книжки оснащені різними типами застібок: липучки, кнопки, магніти, блискавки. Виготовляються з натуральної або штучної шкіри.

Спеціальна пропозиція для власників OnePlus

Для користувачів, які мають підвищені вимоги до захисту телефонів, на нашому сайті є моделі чохлів, які здатні витримати падіння з висоти та воду. Протиударні чохли - вибір спортсменів, рибалок, мисливців, військових. Особливості таких чохлів:

  • каркас з алюмінію, металу або протиударного пластику;
  • основний матеріал - поліуретан;
  • амортизуючі елементи у вигляді вставок, наповнених повітрям або силіконом;
  • захист від води IP67 або IP68.

Матеріал як критерій вибору чохла

Основні вимоги, що пред'являються до матеріалів для чохлів, це міцність, стійкість до деформації, висока стійкість до зносу.

Силікон поєднує невелику вартість і високу якість, можливість наносити на нього зображення. Силікон чудово захищає від вологості і пилу, використовується для виготовлення звичайних і протиударних аксесуарів. Силіконові чохли легко чистяться, але схильні до забарвлення та з часом деформуються.

Натуральна і PU-шкіра використовуються для виробництва преміум і більш бюджетних чохлів. Ці матеріали володіють високими естетичними показниками, чудово захищають пристрої від подряпин і вологості. Шкіра легко поєднується з іншими матеріалами і дозволяє створювати унікальні дизайни.

Пластик використовується для чохлів середнього цінового сегменту. Поліуретан або полікарбонат достатньо стійкі до зносу, легкі та практичні. Вироби з них добре сідають на пристрій, щільно облягаючи корпус, не деформуються і не забарвлюються.

Метал використовується для створення каркаса протиударних чохлів. Він поєднується з гумою, пластиком, що забезпечує підвищену міцність і непоганий естетичний ефект.

Чому потрібно замовити чохол OnePlus Ace на сайті E-Star?

Наш магазин пропонує великий вибір моделей чохлів на Xiaomi Numeral Series в роздріб та оптом. Переваги покупок на нашому сайті:

  • широкий асортимент моделей та велика колірна гамма;
  • доступні ціни;
  • консультації менеджерів щодо вибору та обслуговування аксесуарів;
  • швидка доставка зручними службами по всій Україні.

Ми пропонуємо найкращі умови придбання чохлів від провідних виробників.