Чохол для Nokia G22

Чохол для Nokia G22 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star

Важливим критерієм тривалої експлуатації телефона є забезпечення його захисту з перших днів використання. Правильно підібраний чохол захистить аксесуар від ударів, сколів, пилу та вологи, пом'якшить удар при падінні, а також надасть дизайну виробу індивідуальності. Наші консультанти надають рекомендації, щоб чохол для Nokia G22 забезпечував максимальний захист:

  • Вибирайте модель чохла, яка відповідає моделі пристрою. Це забезпечить оптимальне прилягання до корпусу, забезпечить повний доступ до бічних кнопок, роз'ємів і камери, захистить від пилу, бруду і вологи.
  • Вибирайте варіант серед універсальних моделей, якщо для вашої моделі немає чохла. При цьому звертайте увагу на розміри і опційні характеристики.
  • Вибирайте виріб із матеріалів, які справляються з експлуатаційними навантаженнями, будуть естетично привабливими.
  • Визначтеся із необхідним рівнем захисту — частковий, повний або посилення (протиударні, броньовані моделі).

Якщо виникають складності з самостійним вибором чохла для Нокіа Г22, наші консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Класифікація чохлів за ступенем захисту

Основна функція чохла для Nokia G Series — його захист від експлуатаційних пошкоджень. Згідно з цим параметром чохли поділяють на три категорії:

  • Повний захист: чохол закриває задню панель, бічні сторони і екран. Це його основна перевага. Приклад такого аксесуара — книжка.
  • Частковий захист: чохол може закривати лише бічні сторони і задню кришку. Приклад таких аксесуарів — накладки або бампери.
  • Посилений захист — броньовані або протиударні чохли, які рекомендовані для активних осіб (військових, мисливців, спортсменів).

При виборі ступеня захисту необхідно враховувати умови та інтенсивність експлуатації, оцінювати ризики падіння, потрапляння пилу і вологи. Матеріали як критерій вибору чохла

Вибираючи чохол для Nokia G22, рекомендується враховувати властивості матеріалів. Вимоги, якими повинен відповідати матеріал:
- високі захисні показники — забезпечувати захист від вологи і пилу, амортизувати удари;
- високий ступінь стійкості до зносу — стійкість до механічних і термічних впливів;
- практичність — матеріал повинен бути еластичним, гнучким і міцним, не деформуватися і щільно облягати корпус;
- легкість догляду — важливо, щоб матеріал легко чистився, не волохатився, не фарбувався.

Чохол-книжка для Nokia G22

Чохол-книжка — це від'ємна модель, яка повністю захищає смартфон. Книжка закриває екран, бічні і задню сторону. Виріб характеризується як практичний і універсальний аксесуар:

  • Трансформується в підставку, утримуючи телефон у вертикальному положенні. Ця опція дуже зручна при перегляді відео, конференційному зв'язку, відеодзвінках.
  • Півпрозора відкидна кришка забезпечує доступ до інформації на дисплеї. Не відкриваючи чохол, користувач може переглянути сповіщення, вхідні дзвінки, дату, час.
  • Відділи всередині і ззовні чохла дозволяють використовувати його як візитницю та гаманець. Практично непомітні кишені вміщують грошові купюри, пластикові картки, візитки.
  • Книжки оснащені надійними фіксаторами передньої кришки у вигляді липучки, кнопки або магніта.

Бампер • накладка для Nokia G22

Чохли-бампери захищають бічні частини і задню кришку пристрою. Ці аксесуари вповні можуть забезпечити захист від сколів при падінні, вологи та мікропилу. Бампер-рамка легко надягається і добре фіксується, на корпусі практично непомітний, не утяжеляє і візуально не збільшує телефон. Популярність моделі пояснюється простотою і зручністю його експлуатації, конструктивними та естетичними характеристиками: він забезпечує гарний захист корпусу, доступ до дисплею і бічних кнопок. Бампер не захищає дисплей, тому його рекомендується поєднувати із захисними плівками та склами.

На сайті E-Star представлений широкий вибір чохлів для Nokia G22. Ми пропонуємо конкурентні ціни, оригінальні якісні аксесуари, допомогу в виборі оптимального варіанта, а також швидке оформлення замовлення і консультації по обслуговуванню чохлів.

Надаємо можливість вибрати та замовити Чохол для Nokia G22 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star за гарною ціною від до грн. каталозі онлайн магазину чохлів та аксесуарів для телефонів E-Star.ua з доставкою на всій території України. Наші менеджери порекомендують Вам вибрати найкращі чохли, кейси, аксесуари для телефону, залиште заявку у формі або дзвоніть або наберіть з мобільного (068) 77-25-379. Ще, подивися аксесуари, чохли, , від найкращих виробників - У нас на сайті. Інтернет каталог E-Star привозить Чохол для Nokia G22 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star клієнтам у міста: Одеса, Дніпро, Харків та у будь-який регіон України. Замовляйте захист для смартфона від популярних брендів та створіть свій унікальний образ. Замовити Чохол для Nokia G22 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star Ви можете Замовити Чохол для Nokia G22 купити в Києві, Україні по ціні постачальника E-Star ви можете в у нашому магазині E-Star докладніше на сайті.